Άντζελα Δημητρίου: "Δεν είμαι νονού"!!!

07.04.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μέρες τώρα παρακολουθούμε από το δελτίο του Star τις συνομιλίες της διάσημης τραγουδίστριας με ανθρώπους που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα των «νονών» της νύχτας. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μέρες τώρα παρακολουθούμε από το δελτίο του Star τις συνομιλίες της διάσημης τραγουδίστριας με ανθρώπους που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα των «νονών» της νύχτας. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε γελάσει αρκετά, τόσο με τον τρόπο που μιλούσε η διάσημη αοιδός: «Οκ μάγκα….», «Αυτόνα» ή από τα μπινελίκια που της έριχναν οι δύο φερόμενοι ως «νονοί» στις μεταξύ τους συνομιλίες: «Α μωρέ με την ξεκ….ρα» και άλλα χαριτωμένα επίθετα.

Αλλά το πολύ «μπιμπ, μπιμπ» που έπεφτε πάνω σε ονόματα και βρισίδια, γρήγορα μας κούρασε. Και η δημοσιογραφική καινοτομία του Σταμάτη Μαλέλη να κάνει την υπόθεση της γνωστής τραγουδίστριας σαν τις μεταγλωττισμένες σειρές του σταθμού: «Μαρία άγγελε μου», «Κορίνα η αγριόγατα» έχασε πια το ενδιαφέρον της. Κι αυτό, διότι η σκιά έπεσε, το όνομα της τραγουδίστριας ήρθε στο φως και η ίδια αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της. Και να αποδείξει ότι το… αυθεντικό είναι πάντα το καλύτερο.

Τι εννοώ; Η Άντζελα Δημητρίου, περί οίας ο λόγος, μιλάει στο «Πρώτο Θέμα» για την υπόθεση και δυο τρεις ατάκες της είναι αρκετές για να μη σκεφτούμε καν που εμπλέκεται το όνομά της. Κι εννοείται ότι οι ατάκες της μας έκαναν να γελάσουμε (πολύ) και να ξαναθυμηθούμε γιατί αγαπάμε Άντζελα, τραγούδια και κουφά αυτής.

Κουφό 1: «Δεν είμαι νονού»

Ο νονός, του νονού, το νονό. Η νονά, της νονούς, τη νονού, ω… κατακαημένη Ρούμελη! Η Άντζελα το φωνάζει δυνατά, για να το ακούσουμε όλοι και να καταλάβουμε επιτέλους ότι… «Δεν είμαι νονού». Όσο σπαρακτική ή αγωνιώδης είναι η δήλωση της αοιδού, εμείς μία που την ακούμε και μία που τρελαινόμαστε στα γέλια. Το λόγο όλοι μπορούμε να τον καταλάβουμε, εκτός από την ίδια. Λίγο παρακάτω διορθώνει. «Δεν είχα ποτέ σχέσεις με υπόκοσμο, ούτε θα έχω ποτέ στη ζωή μου. Δεν είμαι νονά». Μόνο να μη διαβάσουν τη συνέντευξη αυτή τα βαφτιστήρια της και μαραζώσουν που τα απαρνιέται η… νονά τους. Και δεν θα έχει λαμπάδα.

Κουφό 2: «Με χρησιμοποίησαν για να ξεχάσουν την Κίνα»

Αναρωτιέσαι εσύ τώρα, τι φοβερό συμβαίνει στην Κίνα που εδώ στο Ελλάντα χρησιμοποίησαν το όνομα της Άντζελας για να ξεχαστεί το πρόβλημα εκεί. Μη σπας το κεφάλι σου… Στην Κίνα έχει ραδιενέργεια!!! «Με χρησιμοποιούν για να ξεχάσει ο κόσμος τη ραδιενέργεια στην Κίνα». Έλα μωρέ, σιγά το λάθος. Τι Κίνα, τι Ιαπωνία. Σχιστομάτηδες και οι δύο λαοί. Ευτυχώς, για την Άντζελα που την χρησιμοποίησαν για τη ραδιενέργεια της Κίνας. Σκέψου να την χρησιμοποιούσαν για το ΔΝΤ στην Ελλάδα…. θα έλεγαν ότι έπαιξε σε τσόντα!!!

Κουφό 3: «Δεν είμαι ο Ρωχάμης»

Η «Λαίδη» ξεσπά και δηλώνει: «Με βγάζουν Ντίλιγκερ, κλέφτη, εκβιαστή, Ρωχάμη και νονό». Τα δίκια της τα έχει, αλλά όλες αυτές τις μέρες, από τις συνομιλίες που έβγαζε το Star, εγώ νόμιζα ότι ήταν η… Μαριμάρ!

«Έχω ανάγκη από αγάπη»

Αυτή η δήλωση δεν είναι κουφό, αλλά… Άντζελα απλά! Μία που το διάβασα και μία που με πλημμύρισαν αναμνήσεις από τον δεύτερο γάμο της με τον Τρούπη. Τότε, που φώναζε η νύφη Άντζελα: «Αγαπάω, με αγαπάνε, σας αγαπάω όλους….»!!!