Μία κόρη για Βανδή - Ντέμη!

21.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Γιο ήθελε η Δέσποινα Βανδή, κόρη ο Ντέμης Νικολαϊδης και τελικά "νικητής" αναδείχθηκε ο σύζυγος του σπιτιού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γιο ήθελε η Δέσποινα Βανδή, κόρη ο Ντέμης Νικολαϊδης και τελικά "νικητής" αναδείχθηκε ο σύζυγος του σπιτιού καθώς το τελευταίο υπερηχογράφημα έδειξε...κόρη. Το γεγονός δεν χωράει αμφισβήτηση, γι αυτό και οι επίδοξοι γονείς έχουν κιόλας αρχίσει να αγοράζουν ροζ προικιά.

Έτσι, η επιθυμία της Βανδή να κάνει αγοράκι, το οποίο θα ντύνει και θα κουρεύει σαν τον Ντέμη, μπορεί να περιμένει. Εξόν κι αν κάνει το "αεροδυναμικό" κούρεμα στη μικρή. Μη το γελάς καθόλου, είναι τα μάλα trendy. Η "Ντεμούλα", ως γνωστών, αναμένεται να έρθει στον κόσμο στα μέσα του Φλεβάρη κι επειδή ο καιρός πλησιάζει, η μαμά Δέσποινα τελειώνει τη μία μετά την άλλη επαγγελματική της υποχρέωση, προκειμένου να μαζευτεί επιτέλους στο σπίτι.

Την προηγούμενη εβδομάδα, για να καταλάβεις, βρέθηκε στο Βέλγιο (καριέρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει;), όπου ήταν προσκεκλημένη δύο ραδιοφωνικών σταθμών. Στη συνέχεια, δε, ήρθε στην Ελλάδα, διότι γέννησε η κουμπάρα της και σύζυγος του Τόνι Κονταξάκη. Αφού, λοιπόν, τελειώσει τις εδώ υποχρεώσεις της, μαζί με τη μητέρα Παρθένα και την πεθερά Κυριακή, θα πάνε στη Μαδρίτη, για μόνιμη (τρόπος του λέγειν) εγκατάσταση. Άντε να τη δει λίγο το σπίτι και ο Ντέμης, που φέτος τη βλέπει μόνο μέσω τηλεόρασης και περιοδικών.

Άσχετη ερώτηση: η μικρή θα πάρει το όνομα μίας εκ των πεθερών;