Η Τζολί τρέφεται με κατσαρίδες και κάμπιες!

22.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει πάρει πολύ ζεστά την υπόθεση της μητρότητας και πως είναι μία σωστή χαζομαμά, είναι γνωστό σε όλους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει πάρει πολύ ζεστά την υπόθεση της μητρότητας και πως είναι μία σωστή χαζομαμά, είναι γνωστό σε όλους. Αυτό που δεν ξέραμε και φρόντισε να μας ενημερώσει πρόσφατα η ίδια η ηθοποιός, είναι οι θυσίες που κάνει για χάρη του υιοθετημένου γιου της, Μάντοξ.
Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να μυήσει τον μικρό στην κουζίνα της Καμπότζης (χώρα καταγωγής του) δίνοντας του να φάει γεύσεις της περιοχής. Κι όταν λέμε "γεύσεις της περιοχής" δεν εννοούμε σούσι, φύκια και φιλέτο κοτόπουλου με γλυκόξινη σάλτσα. Αλλά κατσαρίδες, κάμπιες, ακρίδες κι άλλα ζωύφια από τον κήπο του σπιτιού τους.

Η Τζολί επειδή είναι πρότυπο μάνας, πρώτα δοκίμασε η ίδια τις παραπάνω "λιχουδιές" και μετά έδωσε στο μικρό να φάει. Αποτέλεσμα; Της μαμάς άρεσαν τα μάλα, ενώ ο μικρός έχει ένα πρόβλημα με τις κατσαρίδες. Δεν έχει δόντια να τις σπάσει. Μάλιστα, η Αντζελίνα, η οποία δείχνει μία προτίμηση στις κατσαρίδες και τις κάμπιες, μας ενημέρωσε πως ο καλύτερος τρόπος για να τα φας είναι σαν φιστίκια με λίγο ουίσκι. Μπλιάχ. Άσε, που μας επεσήμανε τα οφέλη που έχουν στην υγεία μας καθώς είναι πλούσια σε πρωτεΐνες. Και πάλι μπλιαχ.

Μετά από αυτό, ειλικρινά δε θα ήθελα να ήμουν άντρας κι εραστής της Τζολί και να έτρωγα οικογενειακά με μάνα κια γιο!