Ο Κούγιας έστειλε στο τμήμα τη Στεφανίδου!

23.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στιγμές απείρου κάλλους ζήσαμε την Τετάρτη όσοι συντονιστήκαμε στη συχνότητα του Alter. Πρωταγωνιστές στις βγαλμένες από της μουρλής το πανηγύρι σκηνές ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Αλέξης Κούγιας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στιγμές απείρου κάλλους ζήσαμε την Τετάρτη όσοι συντονιστήκαμε στη συχνότητα του Alter. Πρωταγωνιστές στις βγαλμένες από της μουρλής το πανηγύρι, σκηνές ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Αλέξης Κούγιας πρώτα και ο Νίκος Ευαγγελάτος στη συνέχεια, ενώ εμπλέκονται αστυνομία και εισαγγελέας. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Την Τρίτη, η Τατιάνα παρουσίασε στην εκπομπή της ένα θέμα με τον πρώην σύζυγο της Χριστίνας Παππά, ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια με την κατηγορία του εκβιασμού και της ληστείας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κι έμπιστες πληροφορίες της Τατιάνας και του Στέφανου Χίου (για να μην ξεχνάμε τα λαγωνικά της) η γνωστή ηθοποιός είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του για εκβιασμό. Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κατηγορεί την Στεφανίδου, πως αν και της έστειλαν εξώδικο, αυτή παίζει το θέμα. Η Τατιάνα αρνείται πως πήρε κάποιο εξώδικο και ο Κούγιας για να μην πάει χαμένη η αστική μονάδα, κάθισε κι εξιστόρησε την υπόθεση. Πότε παντρεύτηκαν, πότε χώρισαν και τα λοιπά.

Στη συνέχεια, ο Κούγιας με εντολή της Παππά, κατέθεσε μήνυση κατά της Στεφανίδου και του Χίου για συκοφαντική δυσφήμηση. Για να μη στα πολυλογώ, την επομένη πήγαν αστυνομικοί στο Alter για να συλλάβουν Στεφανίδου και Χίο κι επειδή στην "Τατιάνα Τατιανιές δεν περνάνε" ποιος την είδε και δε φοβήθηκε. Γυάλισε το μάτι της γκαστρωμένης και με την κοιλιά τούρλα, πήρε το τζιπ της και πήγε στο τμήμα να "παραδοθεί". Μαζί της, δε, πήρε και δυο τρεις κάμερες, διότι πρέπει το Πανελλήνιο να δει τη "φίμωση της ελευθεροτυπίας".

Γι αυτή την έρμη "ελευθεροτυπία", το βράδυ στο κεντρικό δελτίο του Ευαγγελάτου στήθηκε μέγας χαβαλές, που τέτοιο σκηνικό ούτε το συγγραφικό δίδυμο Ρήγας - Αποστόλου δεν θα σκέφτονταν να γράψουν. Καταρχήν, πρώτη φορά είδαμε τον κεντρικό παρουσιαστή να βγάζει παράθυρο τη σύζυγό του, με την ιδιότητα (και μόνο με αυτή κ. Κούγια που πήγατε να πείτε ότι το ανδρόγυνο τα έχει κάνει πλακάκια) της συναδέλφου του, που πάνε να της κλείσουν το "δημοσιογραφικό" στόμα. Επίσης, γελάσαμε πολύ με τον Κούγια που έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα, ενώ όταν με πολλές προσπάθειες τον κάλεσαν πίσω, είπε τη θανατηφόρα ατάκα: μη μου ξανακλείσετε το τηλέφωνο. Oh, mercy! Τέλος, ανησυχήσαμε με την έγκυο, της οποίας οι ορμόνες τρελάθηκαν για τα καλά από την ένταση και φοβηθήκαμε μην αποβάλει.

Έχει πλάκα να βλέπεις Alter!