Το δράμα ενός μοντέλου!

25.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με το δράμα ενός μοντέλου καταπιάστηκε την Δευτέρα η Τατιάνα, το οποίο εξαπατήθηκε αισθηματικά από έναν...αγύρτη ποδοσφαιριστή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το δράμα ενός μοντέλου καταπιάστηκε την Δευτέρα η Τατιάνα, το οποίο εξαπατήθηκε αισθηματικά από έναν...αγύρτη ποδοσφαιριστή. Πρωταγωνιστές της ιστορίας αυτής είναι το αγνώστου προελεύσεως μανεκέν, Πωλίνα Σανταλοβάκη και ο παίκτης του Ολυμπιακού, Αλέκος Τάτσης.

Σύμφωνα, με την προδομένη καταγελούσα, ο ποδοσφαιριστής έπαιζε μπάλα σε δύο γήπεδα, ούτως ειπείν τα είχε με την Πωλίνα και με μία άγνωστη 18χρονη. Η Σανταλοβάκη (αν και γυναίκα γάτα) δεν πήρε μυρουδιά τα παραστρατήματα του Αλέκου, μόνο κατάλαβε πως κάτι τρέχει στα γύφτικα, όταν στο κινητό του απαντούσε η άγνωστη αντίζηλος. Από τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε πως στην ομάδα Τάτση, η Σανταλοβάκη ήταν πάγκο.

Η ιστορία είναι αλήθεια πως με αφήνει ασυγκίνητη, διότι who is Σανταλοβάκη και who is Tatsis. "Ούτε καν ο Μπέκαμ δεν είναι" και τα λόγια αυτά ανήκουν στο μοντέλο, το οποίο αφού πόνεσε, έκλαψε και βασανίστηκε κατέληξε στο συμπέρασμα: "Κυρά Τατιάνα μου, στην τελική εγώ είμαι Φερράρι κι αυτός Τσινκουιτσέντο". Μήπως, αντιγράφει τον Γιάννη Τζανετάκο; Αυτουνού πατέντα είναι το τουτού test. Ωστόσο, το κωμικό του θέματος δε σταματά εδώ. Πήρε τηλέφωνο η Μπίλι Τζοε, σχεδιάστρια μόδας και φίλη του μοντέλου, προκειμένου να υπερασπιστεί τη θιγμένη υπόληψη της νεαράς: "Πήγανε στο θέατρο κι όλη την ώρα της έπιανε το χέρι. Δεν είναι σχέση αυτή"; Βεβαίως και είναι, ενώ αν σε πάει στην εκκλησία και όλη την ώρα σου πιάνει το χέρι είναι...γάμος.

Κι ενώ η υπόληψη της Σανταλοβάκη έβρισκε το δίκιο της στο πρόσωπο της Τζόε, η υπόληψη του I wanna be Beckham and Ferrari Τάτση έμενε ανυποστήρικτη. Ώσπου, πήρε η αδελφή Τάτση και τα έχωσε στους παριστάμενους (συμπεριλαμβανομένης και της Τατιάνας) έτσι για την τιμή της φαμίλιας. Και τι έκανε η Τατιάνα; Πρώτα σταμάτησε να γελάει από το κωμικό δράμα του μοντέλου και μετά δικαιολογήθηκε στην αδελφή πως δεν ζήτησε τη γνώμη του Τάτση την Παρασκευή, που πρωτοπαίχτηκε το θέμα, επειδή δεν ήθελε να τον ταράξει παραμονές του ντέρμπι.

Και ξέρεις τι θα πάθαινε αν ταραζόταν; Στασό δεν θα χε στον πάγκο!