Ποιος έκανε έξαλλη τη Βανδή;

11.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξαλλη, πολύ έξαλλη έγινε η Δέσποινα Βανδή με τους ρεπόρτερ και τις... μοναδικές, ανεπανάληπτες και πάντα πρωτότυπες ερωτήσεις που της έκαναν μετά το τέλος της πρώτης unplugged
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλη, πολύ έξαλλη έγινε η Δέσποινα Βανδή με τους ρεπόρτερ και τις... μοναδικές, ανεπανάληπτες και πάντα πρωτότυπες ερωτήσεις που της έκαναν μετά το τέλος της πρώτης unplugged συναυλίας του MTV. Η Δέσποινα, που λες, στήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις τω δημοσιογράφων και όπως θα περίμενε η γυναίκα, εκείνες θα είχαν σχέση με τη συναυλία. Αλλά υπολόγιζε χωρίς τη... φαντασία τους, οι οποίοι (ω τι πρωτότυπο) βρήκαν να τη ρωτήσουν για την Ελένη Μενεγάκη, αν μιλάνε και για μπότοξ και πλαστικές επεμβάσεις.

Βαρέθηκα κιόλας. Ειλικρινά, δεν αντέχω να ακούω άλλο τη Βανδή να μιλάει για τα συγκεκριμένα θέματα. Μία που ξεκινάει και μία που αλλάζω σελίδα ή κανάλι (ανάλογα που την πετυχαίνω) με τρόμο. Μπρρ. Αλλά μη νομίζεις και η αοιδός τα ίδια νιώθει. Εκεί, που λίγα χρόνια πριν δεν απαντούσε καν σε δημοσιογράφους και μία δήλωση της ήταν από μόνη της είδηση, τώρα έχει καταντήσει να μιλάει περισσότερο και από την... Τζούλια Αλεξανδράτου. τραγικό. Και να λέει όλο τα ίδια και τα ίδια. Ότι με την Ελένη δεν έχουν μιλήσει από το διαζύγιο, ότι η φρεσκαδούρα μούρη της είναι αποτέλεσμα μπόλικου νερού, ότι γυμνάζεται κάθε μέρα, ότι φοβάται το νυστέρι, μπλα μπλα μπλα. Μισό να πιω μια γουλιά καφέ, διότι νύσταξα.

Τα ίδια ξεκίνησε να λέει και μετά τη συναυλία όταν ως γυναίκα απάντησε ότι είναι δύσκολος ο ρόλος μας σε σχέση εμ τους άντρες, αφού πρέπει να είμαστε συνέχεια στην πένα. Τι ήθελε κι αυτή να δώσει τέτοια απάντηση; Πετάγεται μία και τη ρωτάει αν θα σκεφτόταν στο μέλλον να κάνει μπότοξ. Η Βανδή, που ήταν εκνευρισμένη από πριν (την είχαν ρωτήσει για την Μενεγάκη) απάντησε με νεύρο: «Τα θεωρείτε όλα τόσο φυσιολογικά που στο τέλος θα μας ρωτήσετε ποια στάση μας αρέσει, ξέρετε που».

Στο σεξ, εννοεί αγαπημένε μου, μη μπερδευτείς με το... τρόλεϊ. Αυτά είπε η Δέσποινα και με θεαματικό τρόπο, μέριασε τα μικρόφωνο από τη μούρη της κι έφυγε αφήνοντας τους σύξυλους. Εμ κι αυτοί την επόμενη φορά, ας σκεφτούν καμία ερώτηση. Ας πάνε λίγο προετοιμασμένοι.