Έδιωξαν την Μανωλίδου από το Dancing. Τυχαίο;;;

14.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν είχες την επιθυμία να δεις στον τελικό του Dancing with the stars να διασταυρώνουν ξίφη και κορμιά Ευγενία Μανωλίδου και Ματθίλδη Μαγγίρα δυστυχώς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν είχες την επιθυμία να δεις στον τελικό του Dancing with the stars να διασταυρώνουν ξίφη και κορμιά Ευγενία Μανωλίδου και Ματθίλδη Μαγγίρα δυστυχώς θα μείνεις με την επιθυμία, αφού (άκουσον άκουσον) η «μπουμπούκα» έμεινε εκτός τελικού. Ευτυχώς που δεν υπήρχε στο στοίχημα το ζευγάρι του τελικού γιατί πολύς κόσμος θα πήγαινε... κουβά. Βλέπεις, η Ευγενία ήτο το ακλόνητο φαβορί όχι μόνο για τον τελικό, αλλά και για τη νίκη.

Κι αν σκέφτεσαι ότι την «έφαγε» η Ματθίλδη Μαγγίρα, παίρνοντας έτσι την εκδίκηση της που της είχε «φάει» προηγουμένως τη θέση στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», εμένα δεν με πείθεις. Δε λέω, η Μαγγίρα επιστράτευσε όλο της το υποκριτικό ταλέντο στα... προεκλογικά βιντεάκια που έφτιαχνε πριν από κάθε εμφάνιση της, αλλά αυτά καθόρισαν το αποτέλεσμα ή συγκίνησαν τους τηλεθεατές; Να εκνεύρισαν κάποιους, είναι το πιθανότερο. Η Μανωλίδου έφυγε λόγω... Mega. Το είπε και η γιαγιά μου, που ασχολείται με αυτά.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε χαμός με την πιθανή μεταγραφή της στο Μεγάλο κανάλι, η Μανωλίδου φαίνεται να «έφτυσε» το κανάλι του Αμαρουσίου και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι με τον αποκλεισμό της «πλήρωσε» την μετακίνηση. Πάντως, όσοι είχαν προβλέψει αυτή την εξέλιξη, δικαιώθηκαν. Τυχαίο; Ο Γιάννης Λάτσιος προσπάθησε να «χρυσώσει» το χάπι, με έναν αποχαιρετιστήριο λόγο, λέγοντας ότι είναι χαρούμενος που συνεργάστηκε με την Μανωλίδου τα τελευταία χρόνια, ότι είναι εκπληκτική, ότι λυπάται που δεν πέρασε στον τελικό, αλλά θα λυπόταν κι αν δεν ήταν αυτό το αποτέλεσμα.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ειδικά για την Μανωλίδου, η οποία αν και χαμογελούσε, έβραζε στο ζουμί της. Αν την έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγε η μαέστρος. Αν και τα καρφιά της για το αποτέλεσμα τα πέταξε. Όχι που θα τους άφηνε. "Είχαμε αυτή τη συζήτηση χθες το βράδυ στο σπίτι και παρόλο που ήμασταν μισό - μισό ότι μπορεί να φύγω γι'αυτούς τους λόγους αλλά μπορεί να μείνω και γι'αυτούς τους λόγους, δεν είχαμε καταλήξει". Αλλά δήλωσε ευτυχισμένη που συμμετείχε στο Dancing, το οποίο για εκείνη ήταν μία εμπειρία. Και μία ευκαιρία να είναι στο γυαλί, συμπληρώνω εγώ. Και για την ιστορία, στον τελικό πέρασαν η Μαγγίρα και η Έρρικα Πρεζεράκου. C' est la vie (κυρίως η τηλεοπτική), Ευγενία!

Και για να είμαστε δίκαιοι, την Μανωλίδου ουσιαστικά την έδιωξαν οι τηλεθατές. Και τίποτε δεν είναι τυχαίο... Νομίζεις;