Ποτέ ξεσκούφωτος... ο Γρηγόρης!

11.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Θυμάσαι τον Χρόνη Εξαρχάκο στις «Γοργόνες και μάγκες», όπου έλεγε: «Αρχίζει να μιλάει αυτός, εγώ γελάω. Λέει βλακεία, εγώ γελάω, ξαναλέει βλακεία, εγώ γελάω πάλι και στο τέλος την πληρώνω εγώ».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θυμάσαι τον Χρόνη Εξαρχάκο στις «Γοργόνες και μάγκες», όπου έλεγε: «Αρχίζει να μιλάει αυτός, εγώ γελάω. Λέει βλακεία, εγώ γελάω, ξαναλέει βλακεία, εγώ γελάω πάλι και στο τέλος την πληρώνω εγώ». Ε, σαν τον «Γρίπη» την παθαίνω κι εγώ κάθε φορά που μιλάει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μιλάει ο άνθρωπος σοβαρά κι εγώ λύνομαι στα γέλια.

Και να πεις ότι το θέλω; Όχι. Και να πεις ότι το θέλει ο Γρηγόρης; Όχι. Ο άνθρωπος σοβαρά μιλάει, όπως έγινε τις προάλλες στον «Όμορφο κόσμο το πρωί». Ο Αρναούτογλου - δεν θυμάμαι πως ξεκίνησε το θέμα - αποκάλυψε ότι δεν είναι έτοιμος να κάνει ακόμη παιδί και για το λόγο αυτό με την αγαπημένη του χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Ούτε που διανοείται να κάνει σεξ, άνευ προφυλακτικού, διότι δεν θέλει να γίνει καμία στραβή.

Αυτό το έκανε πάντα και με προηγούμενες σχέσεις. Μη νομίζει, δηλαδή η Μπέτυ ότι μόνο με αυτή δεν θέλει να γίνει πατέρας. Και κάπου εκεί, εγώ άρχισα τα πρώτα γέλια. Πολύ κακώς, διότι το θέμα είναι σοβαρό και δεν έχει τίποτε το αστείο. Θες, όμως, ο τρόπος του Γρηγόρη; Θες ότι δεν έχω συνηθίσει να ακούω κάποιον επώνυμο να μιλάει έτσι; Γέλασα, τη λέω την αμαρτία μου. Ο, δε, Αρνούτογλου εξήγησε μάλιστα ότι δεν του φταίει η κάθε κοπέλα για λίγα λεπτά δικής του ικανοποίησης να έρθει στη δυσάρεστη θέση μίας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Μωρέ, αυτός καλά τα έλεγε, αλλά εγώ γιατί γέλαγα σαν τον «Γρίπη»;