Ο Φραγκολιάς έχει χτυπήσει γυναίκα!

11.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Του άντρα του πολλά βαρύ, μην του μιλάτε το πρωί. Γιατί, μπορεί να σου φέρει και καμιά ξανάστροφη! Το είχες εσύ του Φραγκολιά του Κωστάκη ότι είναι σκληρό αγόρι κι έχει χτυπήσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Του άντρα του πολλά βαρύ, μην του μιλάτε το πρωί. Γιατί, μπορεί να σου φέρει και καμιά ξανάστροφη! Το είχες εσύ του Φραγκολιά του Κωστάκη ότι είναι σκληρό αγόρι κι έχει χτυπήσει και γυναίκα; Εγώ, δεν... Με τίποτα. Βλέπεις αυτό το προσωπάκι, το γλυκό, το μοντελίστικο και μήτε που σου πάει ο νους ότι μπορεί κάποτε να έχει χτυπήσει γυναίκα.

Ωστόσο, ο ίδιος παραδέχτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι στο παρελθόν το έχει κάνει, επειδή κι εκείνη τον χτύπησε. Μόνο που δεν μας εξήγησε πώς ακριβώς έγινε. Έφαγε την παντοφλιά και μετά του βγήκε το βαρύ το αρσενικό και τη χτύπησε; Μήπως έπαιζαν γενικώς ξύλο και ήταν μια κατάσταση «έριξα πολλές, αλλά έφαγα κι εγώ....». Τι να πω. Έλα, όμως, που ο Φραγκολιάς είχε πολλή όρεξη και μας αποκάλυψε πολλά και διάφορα. Μόνο για την Ευαγγελία Αραβανή δε μίλησε, αλλά το καταλαβαίνω. Και ο Γρηγόρης δεν θα ήθελε να αναφερθούν σε εκείνη.

Έτσι, έπιασαν μία αγορίστικη κουβέντα, όπου μεταξύ άλλων το μοντέλο/ηθοποιός αποκάλυψε ότι για να εκδικηθεί μία πρώην του πήγε με την καλύτερη τη φίλη. Μωρέ μπράβο. Ωραία ανατροφή. Αλλά θα μου πεις: «καλύτερη είναι η φίλη»; Η κουβέντα πήγε και στην καριέρα του ως ηθοποιός. Σε ποια; Έλα τώρα, κακιούλες. Ο ηθοποιός Φραγκολιάς δεν θα έλεγε όχι σε μία πορνό ταινία, αλλά μόνο αν του έδιναν 500 χιλιάδες ευρώ. Τόσο κοστίζει το τίμημα γι’ αυτό το ρόλο. Τζαμπατζής πορνοστάρ ο Κωστάκης, αν σκεφτείς ότι στο Χόλιγουντ - που θέλει να κάνει καριέρα - τόσα λεφτά παίρνουν οι... κομπάρσοι για κανονική ταινία. Σκέψου στις πορνό!