Στη Βουλή το πάρτι Μαριέττας - Πατίτσα στο "Αβέρωφ"!

14.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πιστεύαμε ότι με τον γάμο της Μαριέττας Χρουσαλα το περασμένο Σάββατο επιτέλους θα ηρεμούσε λίγο το κεφάλι μας από το γεγονός ότι το μοντέλο και παρουσιάστρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πιστεύαμε ότι με τον γάμο της Μαριέττας Χρουσαλα το περασμένο Σάββατο επιτέλους θα ηρεμούσε λίγο το κεφάλι μας από το γεγονός ότι το μοντέλο και παρουσιάστρια θα γίνει κυρία Λέοντα Πατίτσα και την τρελή ευτυχία που ζει στο πλευρό του αγαπημένου της, που μεταφράστηκε με πλείστες συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις, πάρτι και χαρές. Αλλά δυστυχώς μείναμε με την ελπίδα και την χαρά ότι απαλλαχτήκαμε με την παρουσία των δύο ερωτευμένων νέων.

Γιατί, βλέπεις δεν τους έφτανε το προ γάμου πάρτι στο νέο τους σκάφος, ούτε η χλιδάτη γαμήλια δεξίωση στο Island μετά το μυστήριο, ούτε το after wedding beach party (με αυτούς τους δύο θα μάθω το αγγλικό φαρσί) την επόμενη μέρα στην καμπάνα που είχαν νοικιάσει σε ξενοδοχείο της Παραλιακής. Έπρεπε να διοργανώσουν κι άλλο wedding happening, με τη διαφορά ότι σε αυτό θα συνδύαζαν και το welcome της Μαριέττας στην οικογένεια Πατίτσα και γενικότερα στην εφοπλιστική οικογένεια. Κι επειδή η Μαριέττα στο πλευρό του Λέοντα ζει το δικό της παραμύθι, έπρεπε ακόμη και αυτή η εκδήλωση να είναι... παραμυθένια.

Και φαίνεται ότι η οικογένεια του γαμπρού έχει μεγαλύτερη φαντασία και από τον σεναριογράφου της ταινίας... «Το Ημερολόγιο μίας πριγκίπισσας», αφού για την περίσταση/εκδήλωση/γαμήλιο πάρτι επέλεξαν το ιστορικό θωρηκτό «Αβέρωφ». Η οικογένεια πήρε τη σχετική άδεια από το Πολεμικό Ναυτικό προκειμένου να γίνει μία εκδήλωση για την ολοκλήρωση των «Ποσειδωνίων 2010». Μόνο που τα κοκτέιλς, τη τζαζ μουσική και τα καναπεδάκια αργά το βράδυ τα αντικατέστησαν κρέατα, λαϊκή μουσική (από κλαρίνα, καρσιλαμάδες μέχρι τσιφτετέλια), ενώ μαζί με τους εφοπλιστές ανακατεύτηκαν και πολλά μοντέλα.

Από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα» διαπιστώνει κανείς ότι την Πέμπτη τα πέρασαν ωραία πάνω στο ιστορικό θωρηκτό, στο οποίο έφτιαξαν για τη λαϊκή ενότητα πίστα που φιλοξένησε τα συρτά και τα τσιφτετέλια της Μαριέττας, της πεθεράς Μαριέττας, του Λέοντα, των μοντέλων και των υπόλοιπων καλεσμένων. Και όχι μόνο αυτό. Παντού υπήρχαν ανθοστήλες, κορδελίτσες, ενώ σε διάφορες γωνίες υπήρχαν και κουφέτα σε διάφορα χρώματα. Οι φωτογραφίες αυτές λογικό ήταν να προκαλέσουν μεγάλο σάλο. Το ΓΕΝ έστειλε μία απολογητική αποστολή, εξηγώντας ότι έδωσαν την άδεια για εκδήλωση των «Ποσειδωνίων» και όχι για γαμήλιο πάρτι, ενώ το θέμα έφτασε μέχρι τη Βουλή.

Υ.Γ. Βλέποντας τη φωτογραφία όπου έχει μαζευτεί η νεολαία και σε αυτή υπάρχουν ξανθά μοντέλα με μίνι φορέματα που αποκαλύπτουν μέχρι και το εσώρουχο που φοράνε, ενώ το ύφος τους θυμίζει σουηδέζες νεαρές τουρίστριες στο Φαληράκι της Ρόδου, είναι πραγματικά να θλίβεται κανείς.

Υ.Γ. 2 Και το υποβρύχιο Παπανικολής διατίθεται ως αίθουσα εκδηλώσεων. Να το προτιμήσουν για βαφτίσια.

Υ.Γ. 3 Επίσης, μπορουν να χρησιμοποιήσουν την Ακρόπολη για να βγάλουν γαμήλιες φωτογραφίες. Ή να κάνουν κι άλλο ένα γαμήλιο πάρτι. Είναι ρομαντικό μέρος, ειδικά οταν έχει πανσέληνο.