Σοκ. Ο Ρουβάς φίλησε στο στόμα την Καλομοίρα!!!

15.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κοίταξε, Νίκο Παπαδάκη δεν τον λες τον Sakis Ρουβα, αλλά αν το «είδωλο» συνεχίσει να φιλάει όποια γυναίκα βρίσκεται μπροστά του ή πάει να
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κοίταξε, Νίκο Παπαδάκη δεν τον λες τον Sakis Ρουβα, αλλά αν το «είδωλο» συνεχίσει να φιλάει όποια γυναίκα βρίσκεται μπροστά του ή πάει να τον χαιρετήσει, τότε θα είναι τάλε κουάλε ο παρουσιαστής του «Όμορφου κόσμου». Το χούι να φιλάει τις γυναίκες στο στόμα ο Sakis δεν το απέκτησε τώρα, αλλά φέτος τον έχουμε δει να το ξανακάνει.

Την Πρωτοχρονιά ήταν καλεσμένη στο X Factor 2, η Άννα Βίσση και το «είδωλο» φίλησε στο στόμα για καλωσόρισμα την «απόλυτη» και φίλη του. Κι αν εκείνη δεν αντέδρασε και δεν σοκαρίστηκε από το καυτό φιλί που της έδωσε, δε συνέβη το ίδιο με την Καλομοίρα. Κι εδώ είναι το μεγάλο σοκ αγαπημένε μου, διότι ο Ρουβάς βρήκε να φιλήσει στο στόμα το Καλομοιράκι. Ποιο; Το Καλομοιράκι, που στάνταρ άλλος στο στόμα πλην του αρραβωνιάρη της Γιώργου δεν το έχει φιλήσει.

Ήταν τη στιγμή που η Καλομοίρα μαζί με το Νίκο Μουτσινά έδωσαν το βραβείο για το καλύτερο ντουέτο, το οποίο πήραν η Τάμτα με τον Sakis για το «Θάρρος ή αλήθεια». Ως είθισται στις απονομές έπεσαν οι καθιερωμένες αγκαλιές και φιλία μέχρι που πάει το Καλομοιράκι να φιλήσει σταυρωτά στο μάγουλο το «είδωλο». Και τότε εκείνο, γυρίζει και της δίνει φιλί στο στόμα, με τα μικρό, αγνό και οσονούπω νυφούλα Καλομοιράκι να κοκκινίζει, να τα χάνει και να παθαίνει σοοκ. Οι, δε, Ρουβίτσες άρχισαν τα τσιρίγματα, διότι θα ήθελαν με τα χίλια να ήταν εκείνες στη θέση της Καλομοίρας. Αλλά άλλες έχουν τη θεά τύχη και δεν την εκτιμούν. Άδικη κοινωνία. Άδικη ζωή.