Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Χρουσαλά!

16.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα τα μεσάνυχτα της Τρίτης η Μαριέττα Χρουσαλά. Το πρώην μοντέλο/παρουσιάστρια και νυν κυρία Λέοντος Πατίτσα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα τα μεσάνυχτα της Τρίτης η Μαριέττα Χρουσαλά. Το πρώην μοντέλο/παρουσιάστρια και νυν κυρία Λέοντος Πατίτσα ένιωσε έντονη δυσφορία, δύσπνοια και ιλίγγους με αποτέλεσμα ο σύντροφος της να ανησυχήσει και να την μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική.

Εκεί, μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις που της έγιναν, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η αδιαθεσία της Χρουσαλά οφείλεται στο έντονο στρες των τελευταίων ημερών. Και μάλλον αναφέρονται στο γαμήλιο πάρτι που έγινε πάνω στο θωρηκτό «Αβέρωφ» και την κατακραυγή που ακολούθησε τις επόμενες μέρες. Και συνεχίζει να υπάρχει η λαϊκή κατακραυγή όσο μέλη από την οικογένεια προκαλούν με δηλώσεις τους στον Τύπο.

Τέλος πάντων, η Μαριέττα πήρε βαριά την όλη ιστορία κι επειδή πολλοί έβαλαν στόχο και την ίδια, στεναχωρήθηκε. Μην ξεχνάς ότι πριν λίγους μήνες η Χρουσαλά όταν είχε ακουστεί ότι ο γάμος τους θα κόστιζε πάνω από 700 χιλιάδες ευρώ, στεναχωρημένη βγήκε να διαψεύσει το νούμερο. Βέβαια, με τόσα γαμήλια πάρτι που έγιναν πριν και μετά, πολλοί είπαν ότι τελικά ο γάμος κόστισε πολύ πάνω από 700 χιλιάρικα. Αλλά μη μασάς, αγαπημένε μου.

Αν η οικογένεια έδωσε πέντε χιλιάδες (όπως ακούστηκε) για να της παραχωρηθεί το ιστορικό μνημείο - μουσείο «Αβέρωφ», φαντάζομαι ότι τα μαγαζιά που έγιναν τα άλλα πάρτι θα κόστισαν λιγότερο. Ή όχι; Τέλος πάντων, η Χρουσαλά έμεινε στο νοσοκομείο τρεις ώρες και μετά επέστρεψε με τον Πατίτσα σπίτι τους.