Η έκπληξη της Ζυγούλη στον Sakis!

15.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Γενέθλια είχε πριν λίγες μέρες ο Sakis Ρουβάς και η αγαπημένη του, Κάτια Ζυγούλη τού ετοίμασε μία ευχάριστη έκπληξη. Διοργάνωσε πάρτι - έκπληξη για εκείνον καλώντας λίγους, αλλά καλούς φίλους του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γενέθλια είχε πριν λίγες μέρες ο Sakis Ρουβάς και η αγαπημένη του, Κάτια Ζυγούλη τού ετοίμασε μία ευχάριστη έκπληξη. Διοργάνωσε πάρτι - έκπληξη για εκείνον καλώντας λίγους, αλλά καλούς φίλους του. Ο Ρουβάς συγκινήθηκε πολύ με το δώρο της Κάτιας, η οποία φρόντισε να του πάρει κι άλλο ένα δώρο, πιο ακριβό. Ένα ρολόι.

Στην παρέα τους ήταν επίσης ο Ηλίας Κοκοτός, η Ελένη Κούρκουλα με το σύζυγό της, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η τούρτα ήταν σε σχήμα αστεριού κι έγραφε «Happy birthday starz Sakis». Το «Starz» είναι από το μαγαζί που εμφανίζεται φέτος ο Ρουβάς με τις αδελφές Μαγγίρα. Τα πάντα, τη βραδιά αυτή επιμελήθηκε η Ζυγούλη, η οποία κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από την κόρη της και να ασχοληθεί με τον αγαπημένο της.

Εξάλλου, το μοντέλο πολύ σπάνια βγαίνει έξω από το σπίτι, αφού έχει αναλάβει αποκλειστικά το μεγάλωμα της «ρουβίτσας», αλλά αυτό διόλου την ενοχλεί. Εξάλλου, Ρουβάς και Ζυγούλη είναι τα μάλα χαζογονείς. Ο Sakis λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (τώρα ξεκινάνε και τα... βάσανα της Γιουροβίζιον) δεν περνάει πολύ χρόνο με την κόρη του. Όμως, στις ελεύθερες ώρες μένει και αυτός στο σπίτι και για του λόγου το αληθές, το ζευγάρι έχει κόψει κάθε κοσμική εμφάνιση.