Η Παπαρίζου αποχαιρέτησε τον πατέρα της!

16.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το πρωί της Πέμπτης η Έλενα Παπαρίζου κήδεψε τον πατέρα της, Γιώργο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Η κηδεία έγινε στην ιδιαίτερα πατρίδα του Παπαρίζου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το πρωί της Πέμπτης η Έλενα Παπαρίζου κήδεψε τον πατέρα της, Γιώργο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Η κηδεία έγινε στην ιδιαίτερα πατρίδα του Παπαρίζου, στο Μουζάκι Καρδίτσας, ενώ οι λόγοι για τη μεγάλη καθυστέρηση ήταν γραφειοκρατικοί, αφού υπήρχε πρόβλημα στη μεταφορά της σωρού από τη Σουηδία στην Ελλάδα.

Η κηδεία έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο παρουσία λίγων φίλων, συγγενών και ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας! Η Παπαρίζου και η οικογένεια της δεν ήθελαν αυτή η προσωπική και τραγική στιγμή να πάρει δημοσιότητα, ούτε να προβληθεί έστω ένα πλάνο από το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο τους. Έτσι, με τη βοήθεια των ιδιωτικών σεκιούριτι κατάφεραν να κρατήσουν μακριά τις τηλεοπτικές κάμερες.

Ακόμη κι εκείνους που προσπάθησαν με... τσαχπινιά να μπουν στην εκκλησία και να πάρουν πλάνα. Οι άνδρες ασφαλείας τους πήραν χαμπάρι και τους απομάκρυναν όχι μόνο από το χώρο, αλλά και από το χωριό. Μη σου πω κι από το νομό. Εξάλλου, η αοιδός είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή με επιστολή της σε όλα τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν τις δύσκολες στιγμές και να μην προβάλλουν την κηδεία.

Όσο για την ίδια την Έλενα; Η ίδια περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και δείχνει αδύναμη να ξεπεράσει το σοκ της ξαφνικής απώλειας του πατέρα της. Στο πλευρό της Παπαρίζου βρίσκεται ο αγαπημένος της Τόνι Μαυρίδης και η οικογένεια της, ενώ δίπλα της στέκεται και ο Πασχάλης Τερζής, καλός της φίλος και συνεργάτης της φέτος στην «Ιερά Οδό»!