Κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο η Σαμπρίνα!

19.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έχεις όρεξη μεσημεριάτικα να ακούσεις για δράματα; Εγώ έχω και ξεκινάω αμέσως τη διήγηση. Μισό να πάρω την κούτα με τα χαρτομάντιλα και ξεκινάω. Η Σαμπρίνα κινδυνεύει με έξωση από το σπίτι που μένει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχεις όρεξη μεσημεριάτικα να ακούσεις για δράματα; Εγώ έχω και ξεκινάω αμέσως τη διήγηση. Μισό να πάρω την κούτα με τα χαρτομάντιλα και ξεκινάω. Η Σαμπρίνα κινδυνεύει με έξωση από το σπίτι που μένει! Όπως το διαβάζεις αγαπημένε μου. Η αοιδός κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο (μαζί και το παιδί της), επειδή ο εν διαστάσει σύζυγος της, Παναγιώτης Λιαδέλης δεν πληρώνει το νοίκι. Ή τη διατροφή....

Θα σε γελάσω, διότι με έχουν μπερδέψει πολύ με τα δικαστικά τους. Όπως και να έχει, όμως, αυτό είναι ένα καινούργιο επεισόδιο στη μάχη τους, που το επαναλαμβάνω, προβλέπεται σκληρή. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Σαμπρίνας να κατηγορήσει τον Λιαδέλη, αφού πριν λίγες μέρες εκείνος την κατηγορούσε ότι δεν τον αφήνει να δει το παιδί του!

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της, η αοιδός δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο κι ενώ αυτό είναι υποχρέωση του Λιαδέλη, εκείνος δε δίνει μία. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι η υπομονή του σπιτονοικοκύρη εξαντλείται κι άμα δεν πέσει το ενοίκιο, η έξωση θα έρθει πεσκέσι στη Σαμπρίνα. «Ο Λιαδέλης πετάει το παιδί του στο δρόμο» δήλωσε μπροστά στις κάμερες η δικηγόρος της αοιδού και - ναι - σηκώθηκε η τρίχα μου κάγκελο. Ούτε σε μελό ταινίες τέτοια δράματα.

Βέβαια, η ιστορία μάς έχει διδάξει ότι όλα αυτά είναι «τερτίπια» πριν το δικαστήριο. Αυτό θα κρίνει τι συμβαίνει πραγματικά και θα βγάλει τις αποφάσεις του. Αλλά αυτές όλο καθυστερούν. Από την προηγούμενη εβδομάδα περιμέναμε την απόφαση, αλλά ακόμη δεν έχει βγει. Και μέχρι τότε θα ακούσουμε πολλά.... Μη σου πω ότι θα δούμε και πολλά.