Δύσκολες ώρες για Ρέμο. Απειλούν τη ζωή του!

16.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολες ώρες περνάει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα δέχεται απειλές για τη ζωή του. Οι τελευταίες εξελίξεις στον Ηρακλή και το σοβαρό ενδεχόμενο η ομάδα να πέσει στην Β’ Εθνική λόγω οικονομικών
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολες ώρες περνάει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα δέχεται απειλές για τη ζωή του. Οι τελευταίες εξελίξεις στον Ηρακλή και το σοβαρό ενδεχόμενο η ομάδα να πέσει στην Β’ Εθνική λόγω οικονομικών προβλημάτων, έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου. Κατά χιλιάδες οι Ηρακλειδείς κάνουν πορείες για την ομάδα τους, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιρρίπτουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στον Αντώνη Ρέμο.

Ο γνωστός τραγουδιστής το 2007, ως γνήσιος οπαδός της ομάδας ανέλαβε την ευθύνη της και να τη σώσει από τα χρέη που την είχαν οδηγήσει στο χείλος του γκρεμού. Μάλιστα, ο Ρέμος επένδυσε πολλά χρήματα από αυτά που είχε βγάλει τόσα χρόνια ως τραγουδιστής για τον Ηρακλή, αλλά δυστυχώς για κείνον η πραγματικότητα πρόδωσε το όραμα του. όχι μόνο δεν κατάφερε να σώσει την αγαπημένη του ομάδα, αλλά όπως λέγεται έχασε λεφτά και ο ίδιος, που φθάνουν τα τρία εκατομμύρια δολάρια.

Αλλά, αυτό φαίνεται ότι δεν είναι αρκετό για κάποιους θερμοκέφαλους οπαδούς, οι οποίοι απειλούν ακόμη και τη ζωή του τραγουδιστή. Δημοσιεύματα θέλουν τον Ρέμο να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα, τα οποία τον έχουν αναστατώσει και κυρίως στεναχωρήσει. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες οι απειλές ακύρωσαν ολόκληρη εμφάνιση του σε κλαμπ της Κοζάνης. ο αοιδός είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στην πόλη, όμως, οπαδοί του Ηρακλή με τηλεφωνήματα στο μαγαζί απειλούσαν πως αν πατήσει το πόδι του όχι μόνο στο μαγαζί, αλλά στην πόλη γενικότερα, θα έχει να κάνει μαζί τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», τα μηνύματα έλεγαν: «Μην κάνεις το λάθος να πατήσεις το πόδι σου στην περιοχή, γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα» και «αν πατήσεις στην Κοζάνη, θα σε λιντσάρουμε». Τελικά, η εμφάνιση ακυρώθηκε όχι τόσο γιατί ο Ρέμος φοβήθηκε για τη ζωή του, όσο γιατί δεν ήθελε να προκαλέσει αναστάτωση και προβλήματα στους ανθρώπους του μαγαζιού. Πάντως, όσοι τον ζουν καθημερινά λένε ότι η όλη η ιστορία με τον κόσμο του Ηρακλή τον έχει κάνει ψυχολογικά ράκος.