Ω Άννα, Άννα... Και Καλλιστεία σε κρίση!

17.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η οικονομική κρίση χτύπησε και τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 που φέτος ήταν σαφώς πιο λιτά και απέριττα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η χρυσόσκονη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η οικονομική κρίση χτύπησε και τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 που φέτος ήταν σαφώς πιο λιτά και απέριττα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η χρυσόσκονη ήταν λιγότερη, οι λαμπεροί προσκεκλημένοι κάτω στα τραπέζια ήταν είδος προς εξαφάνιση (πού εκείνα τα χρόνια που δεν προλάβαινε η κάμερα να πιάνει «επώνυμους» κάτω στα τραπέζια;), ενώ και η κριτική επιτροπή ήταν φτωχική σε λάμψη κι έμπνευση. Βλέπεις, οι υπεύθυνοι των Καλλιστείων επέλεξαν τους κριτές μέσα από το κανάλι κι έτσι στο τραπέζι που κάποτε κάθονταν λαμπερά ονόματα, τώρα είδαμε τη νικήτρια του Next Top Model, Σεράινα να προσπαθεί να κάνει ερωτήσεις στις διαγωνιζόμενες, τον Δημήτρη Βλάχο, τον Χάρη Χρστόπουλο. Γενικά, επιτροπή ήταν το Next Top Model, το Dancing with the stars και το Κάρμα. Άτιμη κρίση.

Η μόνη που δεν έπεσε θύμα αυτής ήτο η παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά η οποία άλλαζε τα συνολάκια το ένα μετά το άλλο. Αλλά ας είναι καλά γι αυτό η... κουνιάδα Σήλια Κριθαριώτη, της οποίας τουαλέτες φορούσε. Γιατί διαφορετικά, με ένα ρούχο θα την έβγαζε η Καγιά. Και πάμε τώρα στα κορίτσια που διαγωνίστηκαν. Ορίστε, θέλω να μην γίνω κακίστρω αλλά δεν μπορώ. Θα την πω την απορία μου. Υπάρχει κρίση και στην ομορφιά; Γιατί πραγματικά, προσπάθησα να είμαι γενναιόδωρη κι ελαστική ως προς τις κοπέλες και την ομορφιά τους, αλλά όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα καμία. Δεν με εντυπωσίασε καμία.

Σαν τη μύγα μες στο γάλα, ήταν η φετινή «Σταρ Ελλάς», Άννα Πρέλιεβιτς με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και το 1.82 ύψος. Και αυτά που λένε κάποιοι, ότι κέρδισε επειδή είναι κόρη του πρώην μπασκετμπολίστα, Μπάνε Πρέλιεβιτς, είναι αστεία. Να τους στείλουμε κασέτα από τα χθεσινά Καλλιστεία για να διαπιστώσουν ότι δεν αναδείχθηκε τυχαία νικήτρια. Τους υπόλοιπους δύο σημαντικούς τίτλους πήραν οι: Μις Γιανγκ: Μελίνα Συρίη και Μις Ελλάς: Μαντώ Γαστεράτου.