Αναστατώνει η Ανέτ στο Fame!

19.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η έλευση της Ανετ στο Fame Story έγινε για καλό της παραγωγής και για...κακό των παιδιών! Για την παραγωγή είναι αυτονόητο: είναι φωνάρα, κορμάρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η έλευση της Ανετ στο Fame Story έγινε για καλό της παραγωγής και για...κακό των παιδιών! Για την παραγωγή είναι αυτονόητο: είναι φωνάρα, κορμάρα με μπόλικο αέρα Μπρίντνεϊ Σπίαρς, που αμέσως τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού που σφύριζε αδιάφορα στην τρίτη βερσιόν του reality. Στα παιδιά τώρα αυτές που έχουν λυσσάξει είναι οι γυναίκες (λογικό κι επόμενο, αφού το έχουμε στο DNA). Επειδή υπάρχουν παντού κάμερες, ο σχολιασμός που γίνεται κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις, εδώ είναι πιο light για να μην τις πούμε δηλαδή "ζηλιάρες", τις ζηλιάρες.

Αυτές που έφαγαν την ήττα είναι η Νάνσυ (γνωστή ως Μπαρμπι και το πρώτο φιρμάνι μέχρι την έλευση της Ανετ) και η Σύλβια (ηθοποιός που νομίζει ότι είναι φως και η πρώτη μούρη στο παιγνίδι). Με το που μπήκε μέσα η ελληνοαμερικανίδα, την πέρασαν από...σκανάρισμα και το αποτέλεσμα ήτο απογοητευτικό για τις ίδιες κι ας μην το παραδέχτηκαν), αλλά ενθαρρυντικό για τους άνδρες, που αρχίζουν να ονειρεύονται...παχουλές αγελαδίτσες Ολλανδίας! Σύμφωνα, λοιπόν, με τα πρώτα "φτυάρια" του Fame, η Ανετ τελικά δεν έχει βάλει σιλικόνη στο στήθος, διότι είναι πεσμένο! Μία τρίτη που δεν χάρηκε με τη νέα παίκτρια, είναι η Χρυσάνθη (καλή φωνή, που μέχρι πρότινος θεωρείτο το πρώτο λαρύγγι του παιγνιδιού). Η εν λόγω παίκτρια, την τελευταία εβδομάδα εμφανίζεται μόνο στο νεροχύτη για να πλύνει τα πιάτα ή ξεσπάει τα νεύρα της σε όποιον βρει μπροστά της. Οι μόνες που δεν έχουν πρόβλημα είναι η Ζωή (ζήτημα να έχει καταλάβει γιατί πρέπει να ζηλεύουμε γυναίκες σαν την Ανετ) και η Κατερίνα, την οποία μάλλον απασχολεί ο Ανδρέας και τίποτε άλλο.

Ωστόσο, η Ανετ δημιούργησε άθελά της πρόβλημα στον Βαγγέλη, στον οποίο έκανε σκηνή από το τηλέφωνο η αγαπημένη του (ελπίζω να μην είναι ο Βαγγέλης ο νέος Καραφώτης, θα πάθω κατάθλιψη). Τον κατηγόρησε πως είναι ερωτευμένος με τη συμπαίκτρια του και πως οι κινήσεις του δεν είναι φιλικές. Αυτός φυσούσε και ξεφυσούσε στο ακουστικό κι εγώ παρακαλούσα να μη φτάσω να δω σκηνή όπου ο Βαγγέλης τα κάνει λαμπόγιαλο όπως κάποτε ο Καραφώτης. Ψυχολογικό θρίλερ το νέο Fame Story.