Ντ. Καρύδης: "Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας"!

10.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας» αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην Espresso ο γνωστός ηθοποιός, Ντίνος Καρύδης, αφήνοντας μας άφωνους. Γιατί δεν είναι λίγο να ακούς τον πατέρα της Σμαράγδας Καρύδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας» αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην Espresso ο γνωστός ηθοποιός, Ντίνος Καρύδης, αφήνοντας μας άφωνους. Γιατί δεν είναι λίγο να ακούς τον πατέρα της Σμαράγδας Καρύδη να αποκαλύπτει ότι έφθασε πολύ κοντά στον θάνατο και μάλιστα ήταν εκείνος που προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό υπήρξε μία δύσκολη περίοδος στη ζωή του, όπου όλα τα προβλήματα τού φαίνονταν άλυτα και ο ίδιος είχε αποσυναρμολογηθεί ψυχολογικά. Αν και ο Ντίνος Καρύδης είναι από τη φύση τους ένας χαρούμενος κι αισιόδοξος άνθρωπος, εκείνη την εποχή είχε χάσει κάθε καλή διάθεση και υπομονή με αποτέλεσμα μία μέρα που βρισκόταν στο εξοχικό του, στο Κιάτο να προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αν κι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε, ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί και πώς πήρε αυτή την απόφαση. «Το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι ότι εκείνες τις στιγμές πέρασα και χάθηκα σε ένα σκοτεινό τούνελ. Εντελώς, ρομποτισμένα κατέβαζα το ένα χάπι μετά το άλλο»! Ευτυχώς, τη μέρα εκείνη δεν ήταν μόνος στο σπίτι κι αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Και όπως λέει ο ίδιος για την περιέτεια αυτή: «Έπρεπε να είχα δει τη γέφυρα στην άκρη του γκρεμού και να μην πέσω στο χάος».