"Δώστε μια εκπομπή στην Σίσσυ, ρε παιδιά"!

10.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κατά διαστήματα ακούγονται και γράφονται διάφορα για τις σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού με την Σίσσυ Χηστίδου. Τα περισσότερα δημοσιεύματα αφήνουν να εννοηθεί ότι οι δύο γυναίκες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κατά διαστήματα ακούγονται και γράφονται διάφορα για τις σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού με την Σίσσυ Χηστίδου. Τα περισσότερα δημοσιεύματα αφήνουν να εννοηθεί ότι οι δύο γυναίκες δεν είναι και «κολλητές», ενώ κάποιοι μιλάνε για τη συμπεριφορά της Σίσσυς, η οποία πολλές φορές στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» φέρεται σα να είναι εκείνη η κεντρική παρουσιάστρια.

Λίγες είναι οι φορές που η Χρηστίδου δεν θα έχει λογοδιάρροια και δεν θα παίρνει το λόγο από τους υπόλοιπους. Ακόμη και από τη Ναταλία. Και μεταξύ μας, μάλλον, δεν έχουν και τόσο άδικο εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Σίσσυ «καπελώνει» την Γερμανού. Η ίδια πάντως το αρνείται και σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό δηλώνει χαρακτηριστικά ότι η Ναταλία γνώριζε από την αρχή ποιος θα είναι ο ρόλος της στην εκπομπή. (Αυτός της γλιστρίδας;) Κι επίσης, λέει η Σίσσυ, αν υπήρχε πρόβλημα θα το είχαν συζητήσει κιόλας.

Βέβαια, η συμπεριφορά της νεαρής παρουσιάστριας έχει γίνει ουκ ολίγες φορές θέμα συζήτησης και ποιος θα ξεχάσει την κόντρα με τον πρώην στυλίστα της, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως την Χρηστίδου για την απομάκρυνση του από την εκπομπή, επειδή δεν τής άρεσαν τα ρούχα που της έφερνε; Τέλος πάντων, μάλλον το αυτί της δεν ιδρώνει από αυτά και δηλώνει στο περιοδικό ότι είναι συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή και θα ήθελε να αποκτήσει και μία δική της.

Εμ, τόσα χρόνια «συμπαρουσιάστρια», δεν πρέπει να έρθει κι εκείνη η ώρα που θα αναβαθμιστεί σε απλή... παρουσιάστρια; Η ίδια το θέλει και δεν έχει κανένα άγχος να το τολμήσει σύντομα. Αρκεί, να έχει καλούς συνεργάτες, να την υποστηρίζει το κανάλι και βεβαίως η ιδέα να είναι εξαιρετική. Μάλιστα, τι περιμένουν τα κανάλια και δεν της προτείνουν μία; Δεν ζητάει και τίποτε. Α, ο στυλίστας θα είναι μάλλον δική της επιλογή. Με τόσες σκοτούρες ως παρουσιάστρια, πού να προλαβαίνει να τσακώνεται; Ε;