"Πώς είναι η Ελένη μάνα; Χμ..."

11.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Όλα 9» είχε πάει η Ελένη Μενεγάκη κι ένα έχω να σου πω.... Κοιμήθηκα με τρομερό πλάκωμα και σήμερα το πρωί είμαι όλο ουφ και ουφ. Η πολυλατρεμένη Ελένη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Όλα 9» είχε πάει η Ελένη Μενεγάκη κι ένα έχω να σου πω.... Κοιμήθηκα με τρομερό πλάκωμα και σήμερα το πρωί είμαι όλο ουφ και ουφ. Η πολυλατρεμένη Ελένη μίλησε γι’ ακόμη μία φορά για τον γιο της, Άγγελο και γι’ ακόμη μία φορά με έκανε να φωνάζω «πνίγομαι, πνίγομαι». Α και να πάρω την γλυκιά μου μανούλα πρωί πρωί και να την ευχαριστήσω που ήταν (και είναι) τόσο κουλ μάνα όλα αυτά τα χρόνια.

Η Ελένη αποκάλυψε (ξανά) ότι είναι λίγο υστερική μάνα (σώπα καημένη) και με το παραμικρό αγχώνεται για τα παιδιά της. Τις προάλλες, ο Άγγελος είχε μία παιδική ίωση, όπου για τέσσερις μέρες είχε πυρετό και για δύο δεν έτρωγε. Έτσι, σε κατάσταση σοκ με κλάματα, μύξες, τις μπογιές να τρέχουν από τα μάτια και το παιδί αγκαλιά έτρεξε στο Ιατρικό και αλαφιασμένη ζητούσε να μάθει τι έχει το παιδί της. Ο γιατρός την καθησύχασε ότι είναι μία παιδική αρρώστια και η μάνα Ελένη ηρέμησε όταν ο μικρός τής ζήτησε σουβλάκι.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι στο δρόμο που εκείνη ήταν σε κατάσταση πανικού, ο μικρός προσπαθούσε να την καθησυχάσει, διότι το τάραζε το παιδί. Αυτό είναι ένα παράδειγμα. Το άλλο είναι ότι πηγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι στο σχολείο και ρωτάει για την πρόοδο του (το παιδί πηγαίνει πρώτη δημοτικού), αν είναι αφηρημένος ή προσεκτικός, αν είναι ήσυχος. Ναι κι άμα κάνει κοπάνες! Ω Ελενίτσα. Ουφ, ουφ.

Επίσης, σε όλες τις σχολικές γιορτές κλαίει από συγκίνηση είτε βλέπει τον Άγγελο είτε τους συμμαθητές του να λένε ποιήματα ή τραγούδια. Συγνώμη κιόλας Ελένη μου, αλλά αυτός είναι ο εφιάλτης κάθε αγοριού. Να βλέπει από κάτω τη μάνα του να κλαίει. Και μαζί να την βλέπουν και οι συμμαθητές του. Τουλάχιστον, του αδελφού μου αυτός ήταν ο μεγάλος εφιάλτης. Κι ευτυχώς, δεν τον έζησε. Ωχ, τι σκέφτηκα τώρα.... Φαντάσου την Μενεγάκη με τη νύφη. Τι πεθερά λες να είναι η Ελένη;