Ο Νίνο πάσχει από σπάνια ασθένεια!

18.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αλλιώς είχαμε γνωρίσει το Νίνο, άλλη γνώμη είχαμε για εκείνον (την χειρότερη θα έλεγα) και τώρα αλλιώς μας εμφανίζεται. Να φταίει ο στρατός που
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αλλιώς είχαμε γνωρίσει το Νίνο, άλλη γνώμη είχαμε για εκείνον (την χειρότερη θα έλεγα) και τώρα αλλιώς μας εμφανίζεται. Να φταίει ο στρατός που τον άλλαξε; Να φταίει ότι μεγαλώνει; Ή μήπως τελικά τον είχαμε παρεξηγήσει; Ο ίδιος πάντως σε συνέντευξη του στο περιοδικό Esquire υποστηρίζει ότι δεν είναι «κωλόπαιδο», αλλά ένα καλό παιδί που δεν έχει πειράξει μύγα.

Αλλά αυτή είναι μία συνηθισμένη δήλωση. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο Νίνο έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη ότι πάσχει από μία σπάνια ασθένεια. «Ο κόσμος που σε βλέπει να φεύγεις τρέχοντας από την σκηνή, δεν ξέρει ότι έφυγες γιατί δεν ήθελες να σε δουν να καταρρέεις από τον πόνο μπροστά στα μάτια τους. Ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από τις κάμερες ή πίσω από τις κουρτίνες της αυλαίας» λέει ο αοιδός και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Εξηγεί, λοιπόν, ότι πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, την αθροιστική κεφαλαγία, την οποία αντιμετωπίζει μόλις το 0,1% του πληθυσμού. Και τι ακριβώς είναι αυτή η ασθένεια; Πρόκειται για έντονο πονοκέφαλο, τα συμπτώματα του οποίου μοιάζουν αρκετά με την κρίση επιληψίας. Μάλιστα, ο Νίνο αποκάλυψε ότι στο συρτάρι του έχει πάντα μία φιάλη οξυγόνου σε περίπτωση επεισοδίου. Πάντως, τον καιρό που ήταν στο Fame Story 1 είχε αποχωρήσει ένα διάστημα από το παιγνίδι, επειδή (όπως είχε πει τότε, αλλά λίγοι τον είχαν πιστέψει) υπέφερε από πονοκεφάλους και δεν μπορούσε να είναι άλλο εκτεθειμένος στις κάμερες.