Η Πρεζεράκου νικήτρια του Dancing. Τυχαίο; Χμ...

21.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πα να είσαι η... απόλυτη show woman όπως σε παρουσιάζουν. Δεν πα να κάνεις σκετσάκια με τον Μάικλ Τζάκσον, την Μαντόνα, την Μέριλιν Μονρόε και
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πα να είσαι η... απόλυτη show woman όπως σε παρουσιάζουν. Δεν πα να κάνεις σκετσάκια με τον Μάικλ Τζάκσον, την Μαντόνα, την Μέριλιν Μονρόε και όποιον άλλον θέλεις που και καλά σε στηρίζουν; Δεν πα να είσαι το «απόλυτο» τηλεοπτικό πρόσωπο της χρονιάς, να μιλάνε όλοι για εσένα, να είσαι το «σπασικλάκι/φυτό/απουσιολόγος» της τάξης; Άμα δεν δείξεις μπούτι, μέση, μπούστο, αφαλό και δε λικνίσεις γοφό, στο Dancing with the Stars δεν έχεις καμία τύχη. Και όταν ο Σταμάτης Γαρδέλης έλεγε ότι η Έρρικα Πρεζερακου έχει μία σεμνή προστυχιά, μόλις είχε περιγράψει τα προσόντα που χρειαζόταν η νικήτρια του παιγνιδιού.

Και τα οποία προσόντα δεν διέθεταν μήτε η Ματθίλδη Μαγγίρα, μήτε η Ευγενία Μανωλίδου, που εκτός των υπόλοιπων προσόντων είναι και... νιάου γατούλα. Ο Γιάννης Λάτσιος σε μία κριτική είχε αποκαλέσει την Πρεζεράκου... «Τζέιν» κι εκείνη έκτοτε κάθε Κυριακή επιβεβαίωνε του λόγου το αληθές. Ο αφαλός δεν μπήκε ποτέ μέσα, ενώ ο καβάλος στο ρούχο όλο και κατέβαινε, με το ύψος της φούστας ή του σορτς να ανεβαίνει. Τυχαίο; Όχι. Η Πρεζεράκου κατάλαβε τι σωματικά χαρίσματα διαθέτει και κάθε φορά φρόντισε με τον παρτενέρ της να μας τα υπενθυμίζει. Και να τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό, που στο πρόσωπο της (και στο κορμί της) βρήκε το νέο σέξι θηλυκό.

Και μόνο τυχαία, λοιπόν, η Έρρικα δεν βγήκε νικήτρια του Dancing. Κάποιοι λένε ότι του χρόνου θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 και στο πλευρό των ΚαραμεροΧαριτάτων, γι αυτό και νίκησε αυτή και ουχί η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και μέχρι να σβήσουν οι κάμερες είχε ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο, ίδιο με της... Μάτζικα ντε Σπελ. Μπρρρρ. Την έβλεπα να χαμογελά έτσι και τέτοιο σκιάξιμο δεν το έχω πάρει ούτε όταν βλέπω δρακουλίστικο (aka ταινία τόμρου). Μπρρρ και πάλι μπρρρ. Και για να ξαναγυρίσω στη νίκη της Πρεζεράκου, διαφωνώ με την άποψη του στησίματος.

Δε λέω, τις τελευταίες μέρες έγινε τρελή προώθηση στην παίκτρια και σε κάθε εμφάνιση, πάντα τόνιζαν τα πλούσια προσόντα της. Μέχρι εξώφυλλο με μαγιό είδαμε την Έρρικα να φιγουράρει σε εβδομαδιαίο περιοδικό και φαντάζομαι ότι μετά θα έγινε αφίσα σε πολλά εφηβικά δωμάτια. Τέλος πάντων, όποιος είδε τα χορευτικά της στον τελικό και ειδικά το τελευταίο με το «Μέσα σου» και το αισθησιακό λίκνισμα, θα συμφωνεί ότι δίκαια αναδείχθηκε στο σταράτο χορευτικό ταλέντο του Dancing και από αουτσάιντερ που ήταν κατάφερε να νικήσει, «τρώγοντας» με συνοπτικές διαδικασίες Μαγγίρα και Μανωλίδου.

Υ.Γ. Τόσο χαρούμενη είχα να δω την Ευγενία από τη μέρα του γάμου της. Γιατί άραγε;