Νέα εξέλιξη στην ιστορία με τις "Μούσες"!

05.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες, όπως θα έχεις παρακολουθήσει κι εσύ, επικρατεί ένα σύστριγκλο γύρω από το νυχτερινό κέντρο «Μούσες» με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη να είναι στα... άρματα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες, όπως θα έχεις παρακολουθήσει κι εσύ, επικρατεί ένα σύστριγκλο γύρω από το νυχτερινό κέντρο «Μούσες» με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη να είναι στα... άρματα, στα άρματα και να επιτίθεται στον Θοδωρή Λανταβό και την αγαπημένη αυτού Σάσα Μπάστα. Ειδικά, από τη στιγμή που ο νεαρός επιχειρηματίας επινοικίασε το κέντρο, για να βάλει σε αυτό πρώτο όνομα την Μπάστα, η μάνα Λαζαρίδη πέρασε μπροστά απειλώντας Θεούς και δαίμονες.

Ποια μάνα Σταλόνε, ποια μάνα Δον Κορλεόνε; Εδώ έχουμε να κάνουμε με μάνα Μπάμπη Λαζαρίδη, η οποία δεν ήτο - σε καμία περίπτωση - διατεθειμένη να κάνει πίσω και να αφήσει το μαγαζί του δολοφονημένου γιου της να περάσει σε ξένα χέρια. Έχοντας στο πλευρό την κόρη της και την Πόπη Μαλιωτάκη ξεκίνησε τον αγώνα της για να πάρει πίσω τις «Μούσες». Κι εκεί, που η υπόθεση φαινόταν σχεδόν χαμένη (η Μπάστα δυστυχώς για τους έρμους τους γείτονες είχε κιόλας ξεκινήσει τις πρόβες), ήρθε μία νέα εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα.

Όπως αποκάλυψαν το πρωί της Πέμπτης στην «Πρωινή Μελέτη», ο Λανταβός αποχώρησε από τις «Μούσες», διότι όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος το μαγαζί έχει ένα σωρό παρανομίες και δεν επρόκειτο να πάρει άδεια λειτουργίας. Κι από το να τρέχει και να μη φθάνει αργότερα, είπε να εγκαταλείψει το όνειρο να κάνει την αγαπημένη του Μπάστα πρώτη μούρη στις «Μούσες». Ποιος ακούει την κρεβατομουρμούρα ε;

Θα απορείς τώρα εσύ: «Δεν ήξερε από πριν, αφού ήταν μέτοχος στο κέντρο, για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε»; Θα σε γελάσω. Σημασία έχει ότι δεν θα ανοίξει ο Λανταβός τις «Μούσες» και η σκληροπυρηνική μάνα Λαζαρίδη δεν θα χρειαστεί να κάνει πράξη τις απειλές της. Α, ευτυχισμένοι από την εξέλιξη αυτή δεν είναι μόνο η οικογένεια Λαζαρίδη, αλλά και οι γείτονες «Μουσών», διότι απαλλάσσονται από το μαρτύριο... πρόβες Σάσας Μπάστα! Για ρώτα τους τι περνούσαν κάθε απόγευμα.