Τι συμβαίνει με την Αγγελική Ηλιάδη;

05.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρεις μήνες έχουν περάσει από τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη και τα νέα που μαθαίνουμε για τη σύντροφό του, Αγγελική Ηλιάδη είναι κυρίως φήμες και σενάρια. Εκεί, που είχαμε αφήσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρεις μήνες έχουν περάσει από τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη και τα νέα που μαθαίνουμε για τη σύντροφό του, Αγγελική Ηλιάδη είναι κυρίως φήμες και σενάρια. Εκεί, που είχαμε αφήσει την αοιδό να μένει στην Καβάλα με την οικογένεια του Λαζαρίδη και το γιο τους, ξαφνικά ανακαλύπτουμε ότι πλέον δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, ενώ στον αγώνα της οικογένειας να πάρει τις «Μούσες» από τον Θοδωρή Λανταβό, σύμμαχος είναι η Πόπη Μαλιωτάκη.

Η Ηλίαδη δεν είναι πουθενά και πολλοί αναρωτιούνται πού βρίσκεται. Αν και τελευταία κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα που τη θέλουν είτε να εμφανίζεται στο πλευρό του Βασίλη Καρρά (σε λίγες μέρες) είτε στο πλευρό του Πάνου Κιάμου το καλοκαίρι, κανένα από αυτά δεν φαίνεται να είναι κάτι σίγουρο και χειροπιαστό. Η αοιδός είναι αλήθεια ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση οικονομικά και η επάνοδος της στις πίστες θα λειτουργήσει ως βάλσαμο.

Οι προτάσεις που έχει είναι η μία καλύτερη από την άλλη και όχι τυχαία, διότι ποιος είναι εκείνος πού δεν θα πάει να την ακούσει από κοντά με το προσωπικό δράμα που ζει; Πολλοί, διότι Έλληνες είμαστε, την περιέργεια την έχουμε στο αίμα μας. Ωστόσο, η Ηλιάδη σκέφτεται σοβαρά όλες τις προτάσεις, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα επιστρέψει τόσο νωρίς.

Η νύχτα εκείνη εκτός από τα ψυχικά τραύματα τής έχει αφήσει και... κανονικά. Το τραύμα της στο γόνατο δεν έχει επουλωθεί και μάλιστα πριν λίγο καιρό έκανε και δεύτερη επέμβαση σε αυτό, ενώ και το τραύμα στο χείλος της δεν έχει επουλωθεί. Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη απαθανάτισε για πρώτη φορά μετά την κηδεία την Ηλιάδη, η οποία με στενό συνεργάτης επισκέφθηκαν το κέντρο «Ammos», όπου θα εμφανισθεί ο Βασίλης Καρράς.

Η αοιδός υποβασταζόμενη από τον συνεργάτη μπήκε στο μαγαζί, ενώ φορούσε σκούφο και η σιλουέτα της ήταν πιο αδύνατη από ποτέ. Τι θα κάνει τελικά με τα επαγγελματικά, κανείς δεν ξέρει προς το παρόν. Η Ηλιάδη έχει απομονωθεί στο καινούργιο διαμέρισμα της (κανείς δεν ξέρει σε ποια περιοχή βρίσκεται) μαζί με το γιο της και οι μόνοι που την επισκέπτονται είναι λίγοι συνεργάτες και φίλοι.