Χωρίζει η Νίκη Πετρουλάκη!

17.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από 14 χρόνια γάμου και μία κόρη 10 ετών η αδελφή της Ελένης Πετρουλάκη, Νίκη βρίσκεται πολύ κοντά στο διαζύγιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο γάμος του ζευγαριού τους τελευταίους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από 14 χρόνια γάμου και μία κόρη 10 ετών η αδελφή της Ελένης Πετρουλάκη, Νίκη βρίσκεται πολύ κοντά στο διαζύγιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο γάμος του ζευγαριού τους τελευταίους κυρίως μήνες περνούσε σοβαρή κρίση και παρόλο που η Νίκη Πετρουλάκη και ο επιχειρηματίας σύζυγος της, Γιάννης Γεωργάκης προσπάθησαν να την ξεπεράσουν, δεν τα κατάφεραν.

Εδώ και λίγο καιρό δεν είναι μαζί και η λύση του διαζυγίου φαντάζει και ως η μονή διέξοδος από τα προβλήματα. Εξάλλου, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές, αφού έχουν μία 10χρονη κόρη. Αυτές τις στιγμές, στο πλευρό της Νίκης βρίσκεται η αδελφή της, Ελένη η οποία τη στηρίζει ψυχολογικά και τη βοηθάει να ξεπεράσει τον χωρισμό. Και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, η εργασιοθεραπεία είναι η καλύτερη επιλογή, γι αυτό και η Νίκη έχει ρίξει όλο το ενδιαφέρον της στα επαγγελματικά.