Εναέριος καβγάς Καϊλή - Καφαντάρη

11.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φωτιές άναψε ο... Μαρξ στην Εύα Καϊλή και τη Λίλα Καφαντάρη και μάντεψε ποιος έσπευσε να τη... σβήσει, καθησυχάζοντας τα κορίτσια κι εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Ο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φωτιές άναψε ο... Μαρξ στην Εύα Καϊλή και τη Λίλα Καφαντάρη και μάντεψε ποιος έσπευσε να τη... σβήσει, καθησυχάζοντας τα κορίτσια κι εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρακαλώ, ο οποίος χρόνια στα τηλεοπτικά παράθυρα, έχοντας συναναστραφεί όλο αυτό τον καιρό με πολλούς παρουσιαστές, διαθέτει πλέον την εμπειρία να ηρεμεί τα πνεύματα.

Και το αυτό έκανε πριν λίγες μέρες, όταν Καφαντάρη και Καϊλή είχαν έντονη λεκτική κόντρα στην πτήση από Μόναχο προς Στοκχόλμη. Σύμφωνα, με δημοσιεύματα στον Τύπο, οι δύο βουλευτίνες έστησαν καβγά (πάντως, στη Βουλή δε νομίζω να έχουν στήσει τέτοια διαμάχη. Όχι, ότι τις παρακολουθώ κιόλας, αλλά τέλος πάντων), όταν η Καϊλή σχολίασε τη συνάδελφο της, επειδή διάβαζε τα πρακτικά του τακτικού συνεδρίου του κόμματος, λέγοντας: «Τι κάθεσαι και ασχολείσαι με το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών σου; Τώρα είναι η ζωή». Ουπς, τι είπε ρε παιδιά;

Τώρα, μεταξύ μας, αυτό σχόλιο νεαρής βουλευτίνας δεν είναι. Αλλά θαμώνα του Villa Mercedes, είναι... Τέλος πάντων, για να μη στα πολυλογώ, σύμφωνα με την βουλευτίνα του ΚΚΕ, Λίλα Καφαντάρη, εξοργίστηκε πολύ με την Καϊλή, όταν εκείνη έκανε σχόλιο για την Αλέκα Παπαρήγα, λέγοντας «γιατί είναι εναντίον των ιδιωτικών σχολείων, όταν στέλνει το παιδί της σε ιδιωτικό», ενώ πέταξε και την μπηχτή ότι τη νεαρή βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ τη νοιάζουν μόνο τα ψώνια.

Η Καϊλή με τη σειρά της εξηγεί ότι η κόντρα ξέσπασε όταν οι δύο γυναίκες είχαν συζήτηση για τις επόμενες γενιές. Σύμφωνα με την ίδια, η συνάδελφος της υποστήριξε ότι «θα πρέπει να θυσιάσουμε ακόμη και τα παιδιά μας, για ζήσουν οι επόμενες γενιές σε ένα κόσμο κουμμουνιστικό». Δεν κατάλαβα μία, αγαπημένε μου, αλλά αυτή η φράση έφερε την άλλη με την Παπαρήγα και τα αίματα άναψαν. Για να μπει στη μέση ο Άδωνις, που όλη την ώρα απλά παρακολουθούσε τις δύο κυρίες να μαλώνουνε.