Κάηκε η Χαντισέ...

11.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σαν το κεράκι της Λαμπρής» λίγο έλειψε να καεί η Χαντισέ, η οποία θέλησε να κάνει πιο εντυπωσιακό το νούμερο της, ανάβοντας πυρκαγιές επί σκηνής. Έλα, όμως, που μία απροσεξία της στιγμής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σαν το κεράκι της Λαμπρής» λίγο έλειψε να καεί η Χαντισέ, η οποία θέλησε να κάνει πιο εντυπωσιακό το νούμερο της, ανάβοντας πυρκαγιές επί σκηνής. Έλα, όμως, που μία απροσεξία της στιγμής στη διάρκεια της πρόβας, έκαψε την αοιδό στο μάγουλο.

«Πυρκαγιά μου άναψες και καίγομαι. Τεκ τεκ». Ντιπ άσχετο... Στην πρόβα, λοιπόν, πετάγεται μία φλόγα από αυτές που είχαν ανάψει και παίρνει την Χαντισέ, καίγοντας την στο μάγουλο. Τόσο εκείνη, όσο και η αποστολή της Τουρκίας (αλλά και οι διοργανωτές) πανικοβλήθηκαν, μεταφέροντας την αμέσως σε νοσοκομείο της Μόσχας.

Αμέσως, της προσφέρανε τις πρώτες βοήθειες κι ευτυχώς για την αοιδό, το κάψιμο δεν ήταν μεγάλο. Άφησε, βέβαια, μία κοκκινίλα, αλλά για το λόγο αυτό, η Χαντισέ επισκέφθηκε κορυφαίο δερματολόγο για να κάνει κάτι με το κάψιμο. Ε δε λέει τώρα, να εμφανισθεί στη σκηνή με φόρεμα τρελό και το μάγουλο να είναι καμένο. Χαλάει την εικόνα και η αοιδός (που είναι ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου και των πρακτορείων στοιχημάτων) δε θέλει με τίποτε τέτοια εμφάνιση, που θα της χαλάει τη σέξι εικόνα που θέλει να περάσει στον διαγωνισμό.

Αν και γι αυτή τη ρημαδό- σέξι εμφάνιση της έχει γίνει πολλή κουβέντα. Γιατί, άλλη Χαντισέ γνωρίσαμε στην αρχή και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της και άλλοι βλέπουμε στις εμφανίσεις της και στην Μόσχα. Το σέξι πέρασε και δεν ακούμπησε πάνω της, αφού μόνο τέτοιο θηλυκό δεν είναι. Αλλά κρατάμε τις επιφυλάξεις μας, διότι μπορεί να μας επιφυλάσσει καμιά έκπληξη για τον ημιτελικό και τελικό.