Διάδοχος και "παλατάκι" για Κουρκούλη - Κελεκίδου!

11.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε λίγους μήνες από τώρα η Κέλυ Κελεκίδου θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με το Νίκο Κουρκούλη. Και μάντεψε... θα είναι διάδοχος. Όπως ακούγεται, το ζευγάρι περιμένει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε λίγους μήνες από τώρα η Κέλυ Κελεκίδου θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με το Νίκο Κουρκούλη. Και μάντεψε... θα είναι διάδοχος. Όπως ακούγεται, το ζευγάρι περιμένει αγόρι. Κουρκούλης τζούνιορ. Πολύ ωραίο μου ακούγεται.

Αυτή την περίοδο, Κουρκούλης και Κελεκίδου βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πρώτου. Βλέπεις, εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας και σκίζει. Ωστόσο, η προσωρινή εγκατάσταση τους στη Θεσσαλονίκη δεν έχει φέρει πίσω τις προετοιμασίες τους για τον ερχομό του μωρού.

Άπαξ και ο αοιδός έμαθε ότι θα γίνει πατέρας, από τα πρώτα πράγματα που έκανε, ήταν να ψάξει να βρει καινούργιο (και σαφώς μεγαλύτερο σπίτι) που θα στεγάσει τη φαμίλια του. Και τελικά, το βρήκε. Πρόκειται για μία πολυεπίπεδη κατοικία στα νότια προάστια, που διαθέτει πισίνα και μεγάλο κήπο (για να παίζουν τα παιδιά), ενώ έχει θέα τη θάλασσα.

Σύμφωνα, δε, με ρεπορτάζ της Espresso, ο Κουρκούλης για να αγοράσει το σπίτι έβαλε αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ένα εκατομμύριο και κάτι ευρώ του στοίχισε, αλλά κομμάτια να γίνει. Πάνω απ’ όλα η άνεση της οικογένειας. Πάντως, το ζευγάρι δεν θα μετακομίσει άμεσα, διότι το σπίτι βρίσκεται ακόμη στα μπετά.