Συνελήφθη για ληστεία ο αδελφός της Τάμτα

12.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη του αδελφού της Τάμτα για ληστεία σε σούπερ μάρκετ την περασμένη Παρασκευή. Ο 22χρονος Vladimir Apridonidze συνελήφθη μετά την ένοπλη ληστεία που έκανε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη του αδελφού της Τάμτα για ληστεία σε σούπερ μάρκετ την περασμένη Παρασκευή. Ο 22χρονος Vladimir Apridonidze συνελήφθη μετά την ένοπλη ληστεία που έκανε με συνεργό σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ζωγράφου, έχοντας στην κατοχή του τη λεία από τη ληστεία και ανερχόταν στα 1.500 ευρώ.

Ο αδελφός της Τάμτα οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής κι εκεί προέκυψε ότι εμπλέκεται σε ακόμη τέσσερις ληστείες σε σπίτια της ίδιας περιοχής. Ωστόσο, η έκπληξη ήρθε την επόμενη μέρα, όταν η Τάμτα το απόγευμα του Σαββάτου επισκέφθηκε τα κρατητήρια του 7ου ορόφου του αστυνομικού μεγάρου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ζήτησε να δει τον 22χρονο γεωργιανό.

Εκεί, έγινε και η μεγάλη αποκάλυψη ότι πρόκειται για τον μικρότερο αδελφό της τραγουδίστριας. Όσοι είδαν από κοντά την Τάματα λένε ότι βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση, και ήταν σοκαρισμένη από τη σύλληψη και το γεγονός ότι ο αδελφός της εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστείας. Οι δυο τους έμειναν μόνοι γι αρκετή ώρα. Ο Vladimir το μεσημέρι της Τρίτης θα οδηγηθεί στον τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί. Ο συνεργός του στη ληστεία του σούπερ μάρκετ (αυτός κρατούσε το όπλο) διέφυγε της σύλληψης.