Τα... δάκρυα της Σεμίνας για την Τατιάνα!

09.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η είδηση για το ξαφνικό διαζύγιο Τατιάνας Στεφανίδου ? ΑΝΤ1 προκάλεσε μεγάλη στεναχώρια σε ένα άτομο, την Σεμίνα Διγενή. Η γνωστή δημοσιογράφος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η είδηση για το ξαφνικό διαζύγιο Τατιάνας Στεφανίδου - ΑΝΤ1 προκάλεσε μεγάλη στεναχώρια σε ένα άτομο, την Σεμίνα Διγενή. Η γνωστή δημοσιογράφος μέσα από το δικό της site μιλάει για τα δάκρυα συγκίνησης που κύλησαν στο πρόσωπό της σαν έμαθε την είδηση του χωρισμού. «Χωρίς την Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι πιθανότατα η ελληνική τηλεόραση τη νέα χρονιά και ήδη ένα δάκρυ κυλά από το πρόσωπό μου» γράφει χαρακτηριστικά, ενώ ρωτάει τον κόσμο «Αντέχετε χωρίς Τατιάνα»; Αμ δεν αντέχουμε είναι η αλήθεια.

Η κόντρα των δύο γυναικών είναι γνωστή (ξεκίνησε από ένα ρεπορτάζ της Τατιάνας για τον πατέρα της Σεμίνας) και κρατάει εδώ και χρόνια, ενώ με κάθε ευκαιρία η μία «χτυπάει» την άλλη. Διακριτικά ή λιγότερο διακριτικά κάθε φορά. Και το ξαφνικό «κόψιμο» της εκπομπής της Τατιάνας και το σοβαρό ενδεχόμενο να είναι εκτός τηλεόρασης τη νέα σεζόν, είναι μια καλή ευκαιρία για την Διγενή να ρίξει τη σπόντα της.

Αν και παραδέχεται ότι ο τρόπος και ο χρόνος που την ενημέρωσαν δεν ήταν ο καλύτερος. «Κι ας μην είναι η συμπάθεια μου» γράφει χαρακτηριστικά η Σεμίνα, η οποία έχει την ίδια απορία με όλους (ακόμη και με την Τατιάνα): «Τι θα απογίνουν οι συνεργάτες της εκπομπής». Θα απορροφηθούν από το κανάλι ή θα προστεθούν στους άνεργους; «Γιατί η Τάτι μπορεί να μην έχει ανάγκη (δεν χάνεται, μη φοβάστε), αλλά άλλοι άνθρωποι έτρωγαν ψωμί από αυτή την εκπομπή» γράφει χαρακτηριστικά. Και για να μην ξεχνιόμαστε κλείνει με ένα μήνυμα που έστειλε αναγνώστης στο site της Στεφανίδου: «Τατιάνα να ξέρεις ότι όπου πας , σε όποιο κανάλι , σε οποιαδήποτε εκπομπή , σε οτιδήποτε εμείς θα σε ακολουθούμε γιατί ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!» Με τα νεύρα που σίγουρα θα έχει η Τατιάνα θέλω να δω αν και τι θα απαντήσει στη θλίψη και τα δάκρυα της Σεμίνας!