Ο Λάτσιος "έφαγε" την Τατιάνα; Τι λέει εκείνη;

12.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι το θέμα του καλοκαιριού και όχι τυχαία, αφού νομίζω ότι δεν φεύγει συχνά και με αυτό τον τρόπο κοτζάμ Τατιάνα Στεφανίδου από το κανάλι που εργάζεται. Η απομάκρυνση της από τον ΑΝΤ1 και ο τρόπος που έγινε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι το θέμα του καλοκαιριού και όχι τυχαία, αφού νομίζω ότι δεν φεύγει συχνά και με αυτό τον τρόπο κοτζάμ Τατιάνα Στεφανίδου από το κανάλι που εργάζεται. Η απομάκρυνση της από τον ΑΝΤ1 και ο τρόπος που έγινε, έχει προκαλέσει θόρυβο και αγωνία σε πολλούς και για του λόγου το αληθές, από την Παρασκευή που έγινε γνωστό το διαζύγιο της με τον ΑΝΤ1 μέχρι σήμερα, οι μικρές «Τατιάνες» της τιβί αναρωτιούνται με αγωνία: «Αν έδιωξαν έτσι κοτζάμ Τάτι, τι θα κάνουν εμάς».

Καλύτερα να μην τους δώσουμε μία ιδέα τι θα κάνουν τα κανάλια, γιατί τις βλέπω στην Ψαρρού αντί να παίρνουν πόζες για... παπαρατσίστικες φωτογραφίες, να είναι με ένα κινητό στο χέρι. Πάντως, είναι γεγονός ότι το «κόψιμο» της Στεφανίδου έχει προκαλέσει πολλές απορίες, με κυριότερη: «Γιατί την έφυγαν από τον ΑΝΤ1». Πολλά σενάρια παίζουν για τα αίτια, όπως επίσης και ποιος της έδειξε την πόρτα της εξόδου και το κυριότερο; Διαβάζουμε σήμερα στην Espresso ότι η παρουσιάστρια ήξερε για το «διαζύγιο» μία εβδομάδα πριν και όχι δύο μέρες πριν το ανακοινώσει η ίδια στο προσωπικό της Blog.

Το άλλο σενάριο που παίζει και ακούγεται παντού είναι ότι ο Γιάννης Λάτσιος είναι εκείνος που «έφαγε» την Τατιάνα κάτι που και η ίδια αφήνει να εννοηθεί στο δεύτερο μήνυμα της προς τον κόσμο. Κι έρχεσαι εσύ να απορήσεις, γιατί ο Λάτσιος ξαπόστειλε την Στεφανίδου. Από τη στιγμή, δε, που ο ίδιος ευχόταν δημοσίως να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Το τελευταίο κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει, παρά μόνο ο ίδιος. Ωστόσο, για τους λόγους που δεν ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο πολλά ακούγονται. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο ΑΝΤ1 είναι σαν την... Ευγενία Μανωλίδου: δεν ξεχνά. Κι εκεί στο Μαρούσι φαίνεται ότι δεν ξέχασαν την περσινή συμπεριφορά της παρουσιάστριας, η οποία μέχρι να ανανεώσει τους είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη, αφού συγχρόνως ήθελε να εξασφαλίσει και τον σύζυγο, Νίκο Ευαγγελάτο. Η Τατιάνα τη φετινή χρονιά την είχε δει βεντέτα, η συμπεριφορά της είχε πολλά στοιχεία βεντετισμού και αυτό δεν τους άρεσε καθόλου.

Η Τατιάνα όλη τη χρονιά με εκπομπές της και συμπεριφορές ήταν σα να προκαλούσε τα στελέχη του καναλιού. Κι εδώ έρχεται να κολλήσει ταμάμ ο Λάτσιος, ο οποίος λέγεται ότι από τον χειμώνα ήταν ενοχλημένος με την παρουσιάστρια και τον τρόπο που χειρίστηκε το διαζύγιο του με την Ελένη Μενεγάκη, για να έρθει το ποτήρι να ξεχειλίσει στο τέλος. Τότε που η Στεφανίδου είχε καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή κι εκείνος παρουσίασε το θεατρικό του νούμερο με την Ελένη, τον Λάτσιο, τον Παντζόπουλο και η παρουσιάστρια σιγοντάριζε (για πολλούς) με προκλητικό τρόπο. Πάντως, η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι στο πλευρό της «Τάτι», ενώ δηλώνει ότι η εκπομπή κόπηκε για οικονομικούς λόγους.

Υ.Γ. Όταν ξεκίνησε το Dancing with the Stars, η Στεφανίδου δεν έλεγε ότι ο Λάτσιος την είχε συμβουλευτεί για τη συμμετοχή του στην επιτροπή; Τι άλλαξε από τότε; Ή μήπως και αυτό ήταν ακόμη κάτι που ενόχλησε τον διευθυντή της;