Βρήκε άλλον Έλληνα η Παρίς Χίλτον!

14.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παιδεύτηκε πολύ, περιπλανήθηκε σε πολλές αγκαλιές, πειραματίστηκε αρκετά, αλλά τελικά βρήκε τον τύπο του άνδρα που θέλει...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παιδεύτηκε πολύ, περιπλανήθηκε σε πολλές αγκαλιές, πειραματίστηκε αρκετά, αλλά τελικά βρήκε τον τύπο του άνδρα που θέλει....Έλληνας εφοπλιστικής οικογένειας! Ο λόγος, βέβαια, για την Παρίς Χίλτον, η οποία - και είναι τιμή για εμάς τους Έλληνες - δείχνει μία σαφή προτίμηση στα πλούσια ελληνόπουλα. Δεν πέρασε ένας μήνας από τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Πάρη Κασιδόκωστα (Λάτσης στην ξενιτιά) και η Παρίς φέρεται να βγαίνει με έναν άλλον Έλληνα, τον Σταύρο Νιάρχο.

Ο εγγονός του Σταύρου Νιάρχου έχει εξελιχθεί σε μέγας καρδιοκατακτητής στο Χόλιγουντ και τώρα που έμεινε ελεύθερος (χώρισε με την ηθοποιό Μέρι Κέιτ Όλσεν) δεν ήταν δύσκολο να τραβήξει το ενδιαφέρον της Χίλτον, που όπως είπαμε δείχνει μία αδυναμία στα...πλούσια εξαγώγιμα προϊόντα της χώρας μας! Η Παρίς και ο Σταύρος γνωρίζονται εδώ και δύο χρόνια, όμως ο έρωτας τους προέκυψε τώρα. Επιβεβαιωμένο - για να λέμε και του στραβού το δίκιο - δεν είναι ακόμη, όμως, οι φήμες στο Χόλιγουντ οργιάζουν, αφού οι δυο τους έχουν «συλληφθεί» σε κλαμπ του Λος Άντζελες και της Νέας Υόρκης να φιλιούνται με πάθος.

Ωραία και καλά όλα αυτά, αλλά με τον Πάρη τι γίνεται; Συνεχίζει να επιμένει πως η Παρίς είναι η πιο σπουδαία γυναίκα που έχει γνωρίσει και να «πενθεί» για τον χωρισμό τους; Κοίταξε, την γάτα του δεν την έβαλε να κλαίει. Το κάνει ο ίδιος, αλλά όχι συνέχεια. Μόνο σε ιδιαίτερες στιγμές: άμα ακούει ένα θλιβερό τραγούδι, άμα έχει πιει ένα ποτηράκι παραπάνω, άμα έχει πανσέληνο. Εξάλλου, με την Χίλτον είναι φίλοι και για του λόγου το αληθές, πριν λίγες μέρες δείπνησαν μαζί σε εστιατόριο του Λος Άντζελες. Ο Σταύρος δεν ήταν μαζί τους. Πιθανόν να δειπνούσε κι αυτός με την πρώην του, η οποία παρεμπιπτόντως τα έχει βάψει μαύρα μετά το χωρισμό τους. Κι εγώ μαύρα τα έχω βάψει, στην ιδέα και μόνο πως δε γλιτώνουμε το συμπεθέριασμα με την Παρίς Χίλτον!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]