"Ποια έβαψε πρώτη το μαλλί";

17.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Η Δέσποινα έκανε πρώτη το μαλλί ή Έλλη;» Ιδού η απορία. Κι αν για σένα δε λέει τίποτε το ερώτημα, για εμένα είναι τα μάλα σοβαρό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Η Δέσποινα έκανε πρώτη το μαλλί ή Έλλη;» Ιδού η απορία. Κι αν για σένα δε λέει τίποτε το ερώτημα, για εμένα είναι τα μάλα σοβαρό. Μη σου πω και πιο πολύ από το να...ζει κανείς ή να μη ζει! Οι δύο γυναίκες άλλαξαν το χρωμοσαμπουάν τους, έγιναν αμφότερες καστανές σκούρες, και η δική μου εύλογη απορία είναι: ποια πήγε πρώτη στην κομμώτρια; Τόσες γυναίκες θα αλλάξουν επίσης χρωμοσαμπουάν, να μην χρεωθεί μία από τις δύο τον τίτλο «λανσάρω μόδα στο μαλλί»;

Φίλοι της Κοκκίνου και όχι μόνο, βάζουν το χέρι τους στη φωτιά πως η Έλλη άλλαξε πρώτη το μαλλί της, διότι βαρέθηκε το ξανθό, αλλά κι επειδή θέλει να συνδυάσει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου με μία ριζική ανανέωση στην εμφάνισή της. Μέχρι και το ντύσιμο της θα αλλάξει και για το λόγο αυτό, πήγε στη Νέα Υόρκη, όπου έλιωσε τις σόλες των ακριβών υποδημάτων της, μέχρι να βρει τα κατάλληλα ρούχα που θα φορέσει τον χειμώνα στην πίστα. Η Κοκκίνου ήταν πολύ χαρούμενη για την αλλαγή αυτή κι επειδή πίστευε πως την ίδια χαρά θα ένιωθαν και οι φαν της, είπε να κάνει τα αποκαλυπτήρια στην έναρξη των εμφανίσεών της. Η εικόνα να μένει ο κόσμος από κάτω με το στόμα ανοιχτό που θα έβλεπε να κατεβαίνει στην πίστα η καστανή Κοκκίνου, αλλά και η ιδέα την επομένη όλες οι εφημερίδες να έχουν πρωτοσέλιδο: «Η νέα Έλλη Κοκκίνου», εξίταραν την αοιδό, η οποία αν και είχε αλλάξει από καιρό τα μαλλιά της, κρυβόταν στα λαγούμια για να μην την ανακαλύψει παπαράτσι μάτι και χαλάσει την surprise!

Φευ, όμως, υπολόγιζε χωρίς την Δέσποινα Βανδή, η οποία επίσης έγινε καστανή κι έσπευσε να το διαλαλήσει από τη μέρα που αγόρασε την βαφή. Άσε, που έκανε και δημόσιες εμφανίσεις με το νέο της λουκ, ενώ την απαθανάτισε «όλως τυχαίως» ο φωτογραφικός φακός τη μέρα που έβγαινε από το κομμωτήριο. Και να σου τα πρωτοσέλιδα με την καστανή Βανδή και να τα σχόλια στις μεσημεριανές εκπομπές, πάει η έκπληξη της Κοκκίνου. Τι να κάνει κι αυτή, έσπευσε να την απαθανατίσει επίσης «όλως τυχαίως» ο φακός με το νέο της λουκ, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Η απορία «ποια έβαψε πρώτη το μαλλί» γεννήθηκε. Και δεν μπορείς να πας κόντρα στην Βανδή, ότι πρώτη το έκανε η Κοκκίνου, διότι η Δέσποινα βρίσκεται σε μία φάση «βαρέθηκα να λένε ότι αντιγράφω την Βίσση» (εξ ου και η αλλαγή στην εμφάνιση), που η σκέψη ότι την πρόλαβε η Έλλη θα την...καταρρακώσει. Δεν είναι τώρα να αρχίσουν να λένε ότι...αντιγράφει την Κοκκίνου!!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]