Κοντά στο Star η Τατιάνα;

12.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον ΑΝΤ1 η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρει κατηγορηματικά ότι δεν διαπραγματευόταν με άλλο κανάλι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον ΑΝΤ1 η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρει κατηγορηματικά ότι δεν διαπραγματευόταν με άλλο κανάλι από τη στιγμή που εκκρεμούσε το συμβόλαιο της στον ΑΝΤ1, ενώ πέταξε και την σπόντα της ότι άφησαν εκείνη και τους συνεργάτες της χωρίς δουλειά μέσα στο κατακαλόκαιρο. Λίγες μέρες μετά και δημοσιεύματα έρχονται να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς της Τατιάνας υποστηρίζοντας ότι όχι μόνο ήξερε για το περιβόητο «διαζύγιο», αλλά ήδη είχε ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις της για το καλύτερο συμβόλαιο με άλλο κανάλι.

Τι να σου πω. Αυτοί της τηλεόρασης είναι τσακάλια και άντε εσύ να βρεις άκρη μαζί τους. Πάντως, αυτό που προέκυψε από την Παρασκευή μέχρι σήμερα είναι ότι το Star φέρεται ως το κανάλι που έδειξε άμεσα κι έντονο ενδιαφέρον για την ένταξη της «Τάτι στο δυναμικό του. Εξάλλου, το αυτό άφησε να εννοηθεί ο Σταμάτης Μαλέλης με δηλώσεις του. Και η Στεφανίδου, όμως, μόνο τις πόρτες λέγεται ότι δεν έκλεισε στο κανάλι της Κηφισιάς, αφού ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις για πιθανή συμφωνία.

Εδώ που τα λέμε, μόνο άσχημα δεν θα τους καθόταν μία τέτοια συμφωνία για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτα απ’ όλα η Στεφανίδου είναι από τα γερά χαρτιά της τηλεόρασης, όνομα - κράχτης και σίγουρα εκεί στο Star έχουν ανάγκη από μία τέτοια παρουσία. Επίσης στο ίδιο κανάλι βρίσκεται και η Χριστίνα Λαμπίρη με την οποία η Τατιάνα είχε παλαιότερα μεγάλη κόντρα, ενώ και σήμερα δεν είναι αυτό που λέμε «φίλες». Και μπροστά σε αυτές τις δύο, η υποτιθέμενη κόντρα της Λαμπίρη με την Ελεονώρα Μελέτη φαντάζει αστεία και αδιάφορη στο κοινό. Στεφανίδου και Λαμπίρη στην ίδια στέγη θέλει ο κόσμος και αναμένουμε με ενδιαφέρον αν ισχύουν οι φήμες για προχωρημένες συζητήσεις και ότι η Στεφανίδου βρίσκεται πολύ κοντά στο Star.