Ο Αυτιάς πάει Alter;

02.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Ιούνιος είναι ο τελευταίος μήνας της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που διανύουμε και τα μεταγραφικά σενάρια, όπως καταλαβαίνεις, έχουν φουντώσει. Ποιος Κατσουράνης και Μπόμπο; Γιώργος Αυτιάς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Ιούνιος είναι ο τελευταίος μήνας της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που διανύουμε και τα μεταγραφικά σενάρια, όπως καταλαβαίνεις, έχουν φουντώσει. Ποιος Κατσουράνης και Μπόμπο; Γιώργος Αυτιάς λέμε, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες.

Το συμβόλαιο του με τον Alpha λήγει στο τέλος του μήνα και τα σενάρια που ακούγονται γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον είναι αρκετά. Πριν λίγους μήνες και πάλι ακούγονταν διάφορα γύρω από το όνομα του (τα περισσότερα τον ήθελαν να αποχωρεί από το κανάλι της Κάντζας), όμως τότε ο παρουσιαστής είχε φροντίσει να τα διαψεύσει.

Κι ενώ περιμέναμε ότι θα ανανεώσει με τον Alpha, συνεχίζοντας να μας λέει «Καλημέρα» από τη συχνότητα αυτή, τις τελευταίες μέρες κάποια δημοσιεύματα τον στέλνουν αλλού. Συγκεκριμένα στο Alter. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτά ο Αυτιάς έχει σχεδόν συμφωνήσει με το κανάλι του Μπουρναζίου κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από τη νέα χρονιά θα μετακομίσει στην πρωινή ζώνη του Alter. Όσο για τον Alpha; Ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι και πώς θα καλυφθεί το κενό του Αυτιά.