Ανδρέας Μικρούτσικος: "Καταστράφηκα οικονομικά"!

18.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η είδηση πριν λίγες μέρες ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος μένει εκτός Star την επόμενη χρονιά, αφού ο σταθμός έσπασε το διετές συμβόλαιο που είχαν υπογράψει, ήταν απλά το κερασάκι στην (πικρή) τούρτα για τον γνωστό παρουσιαστή. Από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, ο Μικρούτσικος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η είδηση πριν λίγες μέρες ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος μένει εκτός Star την επόμενη χρονιά, αφού ο σταθμός έσπασε το διετές συμβόλαιο που είχαν υπογράψει, ήταν απλά το κερασάκι στην (πικρή) τούρτα για τον γνωστό παρουσιαστή. Από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, ο Μικρούτσικος πέρασε τη χειρότερη χρονιά της ζωής του και η παροιμία... «ενός κακού μύρια έπονται» δυστυχώς επαληθεύτηκε περίτρανα στην περίπτωση του.

Μέσα σε ένα χρόνο χώρισε με την Δήμητρα Ρουμπέση, έκανε μία εκπομπή που δεν αγαπήθηκε από τον κόσμο, λίγες μέρες πριν την επιστροφή του στην τηλεόραση έχασε τη μητέρα του γιου του, Στέργιου και καταστράφηκε οικονομικά. Την τελευταία αποκάλυψη έκανε για πρώτη φορά ο ίδιος σε συνέντευξη του στο ΛΟΙΠΟΝ, όπου μίλησε ανοικτά για τις δύσκολες ώρες που περνάει μετά τη χρεοκοπία. «Έχασα όλα μου τα χρήματα και όλα τα περιουσιακά στοιχεία κι έμεινα επί ξύλου κρεμάμενος» αποκαλύπτει ο Ανδρέας για να πει στη συνέχεια ότι το γεγονός του χωρισμού την ίδια περίοδο με την οικονομική καταστροφή ήταν... «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα».

Αλήθεια, επηρέασαν τα οικονομικά προβλήματα τη σχέση του με την Δήμητρα; Και κατά πόσο έπαιξαν ρόλο στο χωρισμό τους; «Προσπαθώντας να λύσω τα προβλήματα και μπλεγμένος άσχημα ένιωθα ότι το να τα ξαναβρώ με την Δήμητρα θα την έβαζα στη δίνη των προβλημάτων» λέει χαρακτηριστικά. Ο Ανδρέας αναφέρθηκε και στη φετινή εκπομπή «Παρέα με τον Ανδρέα» και τα πολύ χαμηλά νούμερα που έκανε. «Ξεκινήσαμε ουσιαστικά το δεύτερο εξάμηνο. Αλλά αντιμετωπίζαμε τον ανταγωνισμό επί ίσοις όροις στη μέση της σεζόν». Αυτά και άλλα πολλά για τις προσπάθειες επανασύνδεσης με την Ρουμπέση, το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και το ενδεχόμενο να ερωτευθεί ξανά στο ΛΟΙΠΟΝ που κυκλοφορεί.