Τρία χρόνια ακόμη στον Alpha

19.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την περασμένη Τρίτη ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσίασε το τελευταίο για τη φετινή χρονιά, «Αλ Τσαντίρι news». Και η περιέργεια όλων τι μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό του μέλλον και από ποια συχνότητα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την περασμένη Τρίτη ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσίασε το τελευταίο για τη φετινή χρονιά, «Αλ Τσαντίρι news». Και η περιέργεια όλων τι μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό του μέλλον και από ποια συχνότητα θα βγαίνει του χρόνου του «Τσαντίρι», επιτέλους λύθηκε. Βλέπεις, όλο το προηγούμενο διάστημα ακούγονταν και γράφονταν διάφορα, όπου έστελναν τον Λάκη στα περισσότερα κανάλια.

Ο ίδιος αυτό το διάστημα τηρούσε σιγή ιχθύος, φροντίζοντας να μας λύσει τελικά την απορία στην τελευταία εκπομπή. Όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους του «Τσαντιριού» ο Λαζόπουλος, αφού ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι» ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Οκτώβριο από τη συχνότητα του Alpha. Αυτό ήταν και το τέλος των σεναρίων.

Ο ηθοποιός την επόμενη κιόλας μέρα πέρασε από τα γραφεία του σταθμού, όπου κι επίσημα ανανέωσε το συμβόλαιο του για τα επόμενα τρία χρόνια παρακαλώ, όπως αποκάλυψε το «Πολύ μπλα μπλα». Σύμφωνα με αυτό, ο Λαζόπουλος θα έχει εβδομαδιαία παρουσία είτε κάνοντας το «Τσαντίρι» για τις επόμενες τρεις σεζόν είτε κάνοντας κάποια νέα ιδέα. Σήριαλ, εκπομπή οτιδήποτε, δηλαδή, εκείνος αποφασίσει.

Επίσης θα συνεχίζει να έχει άποψη και λόγο στο πρόγραμμα του καναλιού, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, στα καθήκοντά του προστίθεται κι ένα καινούργιο... το Channel 9. Όπως ακούγεται, ο Λαζόπουλος στο κανάλι αυτό θα είναι σύμβουλος προγράμματος, αλλά θα συμμετέχει και σε παραγωγές.