Γιατί αναβλήθηκε η συναυλία της Βανδή;

19.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με το αριστερό ξεκίνησε η Δέσποινα Βανδή την καλοκαιρινή της περιοδεία στην επαρχία, αφού η πρώτη της συναυλία που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο γήπεδο της Καλαμαριάς, το βράδυ της Πέμπτης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το αριστερό ξεκίνησε η Δέσποινα Βανδή την καλοκαιρινή της περιοδεία στην επαρχία, αφού η πρώτη της συναυλία που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο γήπεδο της Καλαμαριάς, το βράδυ της Πέμπτης, αναβλήθηκε. Όχι, μην πάει ο νους σου στο κακό. Η συναυλία αναβλήθηκε, λόγω καιρικών συνθηκών.

Αστραπές και βροντές εμπόδισαν την αοιδό να ανέβει στη σκηνή, αφού ο χλοοτάπητας έπαθε φθορές από την καταιγίδα και ήταν αδύνατο γίνει η συναυλία. Η Βανδή ήθελε αυτή να γίνει την επόμενη μέρα, δηλαδή την Παρασκευή, προκειμένου να μην απογοητεύσει τον κόσμο. Εξάλλου, από τις πωλήσεις των εισιτηρίων αναμένονταν χιλιάδες θαυμαστές της, που θα πήγαιναν να την ακούσουν από κοντά. Μάλιστα, τα έσοδα από τη συναυλία θα πάνε στην ενίσχυση της ομάδας του Απόλλωνα.

Ωστόσο, αυτή δεν θα γίνει ούτε την Παρασκευή καθώς προέκυψε... κοινωνική εκδήλωση και δη βάφτιση! Χμ. Ένα μέλος των Going Through, που συνοδεύουν την Βανδή στις περιοδείες, θα βαφτίσει αυτή τη μέρα το παιδί του. Και μάλιστα νονός θα είναι ο Νίκος Βουρλιώτης. Οπότε καταλαβαίνεις, ότι πάει και αυτό το σχέδιο. Αλλά όχι δεν πρέπει να ανησυχούν οι φαν της, αφού κλείστηκε ήδη νέα ημερομηνία, στις 29 Ιουνίου. Ελπίζω τότε να μην... χιονίσει, ούτε να παντρεύεται κάποιος!