Και η Μπάρμπα στη Βουλή;

20.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Βάλτε Βάνα στη Βουλή, βάλτε Βάνα στη Βουλή». «Και η Βάνα στη Βουλή». «Αλλάξανε τα πλάνα ψηφίζουμε τη Βάνα».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Βάλτε Βάνα στη Βουλή, βάλτε Βάνα στη Βουλή». «Και η Βάνα στη Βουλή». «Αλλάξανε τα πλάνα ψηφίζουμε τη Βάνα». «Ψωμί κι ελιά, Μπάρμπα κράτα γερά». Δεν μου έρχονται άλλα συνθήματα, αλλά μέχρι να γίνουν οι εκλογές όλο και κάτι θα έχω σκεφτεί. Κι αν δεν κατάλαβες, η Μπάρμπα πρόκειται να πολιτευτεί. Δηλαδή, μεταξύ μας κιόλας, καλύτερες ήταν οι Γκερέκου και η Κούρκουλα που έγιναν βουλευτίνες; Αυτό θα σκέφτηκε η Βάνα και σκέφτεται σοβαρά να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΣΟΚ να κατέβει υποψήφια στις εκλογές. Της είχαν προτείνει και παλιότερα, αλλά τότε είχε αρνηθεί. Τώρα, που νιώθει έτοιμη και ικανή να αντεπεξέλθει στο ρόλο της βουλευτίνας, μάλλον θα πει το μεγάλο «Ναι».

Και με το θέατρο τι θα γίνει; Άσε, αυτό είναι να το κλαις. Τη μία μετά την άλλη εκπρόσωπο του χάνει (βλέπε Γκερέκου, Κούρκουλα) και δεν μπορεί να κάνει και τίποτε. Και τι να πει δηλαδή (το θέατρο); Συνεχίστε να υπηρετείται εμένα; Αφού θέλουν να υπηρετήσουν τον λαό γενικότερα και τον τόπο τους ειδικότερα. Τώρα, αν η Βάνα υπηρετήσει τον λαό γενικότερα ή τον τόπο της ειδικότερα (Γιάννενα) θα σε γελάσω. Ακόμη δεν έχει αποφασίσει που θα πολιτευτεί.