Παντρεύεται η Κάιλι Μινόγκ!

21.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νύφη ετοιμάζεται να ντυθεί η Κάιλι Μινογκ και αυτή τη φορά δεν είναι μία ακόμη φήμη. Το είπε η ίδια η μέλλουσα πεθερά της, Ροζμαρί Μαρτίνεζ,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νύφη ετοιμάζεται να ντυθεί η Κάιλι Μινογκ και αυτή τη φορά δεν είναι μία ακόμη φήμη. Το είπε η ίδια η μέλλουσα πεθερά της, Ροζμαρί Μαρτίνεζ, η οποία χαρούμενη δήλωσε πως θα παντρέψει το βλαστάρι της, Ολιβιέ με την διάσημη αοιδό. Ο γάμος θα γίνει τον Απρίλιο στην Μελβούρνη. Θα γινόταν νωρίτερα, αλλά το ζευγάρι περιμένει να γεννήσει πρώτα η γυναίκα του αδελφού της Κάιλι και μετά να κάνουν το μυστήριο.

Εξάλλου, δεν τους βιάζει τίποτα. Τρία χρόνια είναι μαζί τα παιδιά, να περιμένουν και τρεις μήνες παραπάνω, so what. Η Μινόγκ αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασιών, ενώ τη βοηθάει και ο καλός της. Α, ξέρεις πως ανακοίνωσε ο Ολιβιέ στους γονείς του ότι παντρεύεται; Τους είπε (σε απλά ελληνικά και με δικά μου λόγια): «Μπρος μάνα πατέρα και σεις αδέλφια, ξαδέλφια, θείοι και θείες, σηκωθείτε. Τον Απρίλιο θα σας ναυλώσω ένα αεροπλάνο και θα έρθετε στην Αυστραλία. Παντρεύομαι την Κάιλι». Περιττό να σου πω τι χαρά πήραν μάνα, πατέρας κι όλο το σόι. Βλέπεις, αγαπούν πολύ την Μινόγκ και περιμένουν πως και πως να την κάνουν κι επίσημα νύφη τους!