"Βγάλε Νίνο τα γυαλιά...να δεις Ίμβριο - Γιαγκούση"!

21.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νομίζω πως είμαι πίσω κι έχω χάσει πολλά επεισόδια από τις τάσεις της μόδας. Όταν είδα τον Νίνο να σκάει μύτη σε γνωστό κλαμπ των Αθηνών
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νομίζω πως είμαι πίσω κι έχω χάσει πολλά επεισόδια από τις τάσεις της μόδας. Όταν είδα τον Νίνο να σκάει μύτη σε γνωστό κλαμπ των Αθηνών με γυαλί ηλίου και να το φοράει όλο το βράδυ, ένιωσα σαν το βλαχάκι που ήρθε από το χωριό του. Τι βλαχάκι, σαν ούφο ένιωσα που προσγειώθηκα σε χάι μέρος και ξεχώριζα σαν τη μύγα μες στο γάλα. Αν και για να σου πω την αλήθεια, ο Νίνο ήταν αυτός που ξεχώρισε το βράδυ της Δευτέρας στα γενέθλια του Θέμη Γεωργαντά, με τη γυαλούμπα. Αλλά είπαμε το παιδί είναι πολύ μπροστά! Και τώρα που είπα για τα γενέθλια. Και ποιοι δεν ήταν εκεί.

Όλο το Fame Story (I, II), ο Όμορφος Κόσμος το πρωί (παρόλο που έψαξα, δεν εντόπισα πουθενά τον Αρναούτογλου με τη Θρασκιά), ο Παπακαλιάτης, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος (ούτε η Χριστίνα Παππά δεν κάνει τόσο συχνά το Ιταλία - Ελλάδα), η Ευρυδίκη με τον Δημήτρη Κοργιαλά, ο Σαρμπέλ, ανερχόμενοι τραγουδιστές και μπόλικα μοντέλα που με το που ζέστανε ο καιρός, μίκρυναν το μήκος της φούστα τους. Εκεί βρέθηκε και η Ναταλία Γερμανού με τον Πέτρο Ίμβριο. Και προτού σου πάει το μυαλό σε επανασυνδέσεις (γιατί το δικό μου εκεί πήγε αμέσως) σου λέω πως πολύ αργότερα στο μαγαζί ήρθε και η Λίτσα Γιαγκούση. Το ξέρεις ότι κυκλοφορούν φήμες πως κάτι τρέχει με Ίμβριο - Γιαγκούση; Ε, λοιπόν καλά κάνουν και κυκλοφορούν οι φήμες.

Η επίσης - είμαι πολύ μπροστά - Γερμανού με το που είδε το Λιτσάκι (άσχετο, αλλά που ψωνίζει η αοιδός; Από την μπουτίκ της Κατερίνας Σνάιντερ; Μόνο εκεί βρίσκεις τέτοια γυαλάδα και στρας σε ρούχο) έσπευσε να το σφίξει στην αγκαλιά της. Μετά ανέλαβε ο Ίμβριος, αλλά πάντα διακριτικά. Τι άλλο είδα; Α, τον Θάνο Πετρέλη να βγάζει φωτογραφίες τον trendy Νίνο, τον Γιώργο Χρήστου και τη Μάρω Λύτρα. Καραφώτη όσο ήμουν εκεί, δεν είδα. Γι αυτό κι έφυγα νωρίς. Δεν είχα με τι να ασχοληθώ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]