Πάρτι για... Το μυστικό της βραζιλιάνικης ομορφιάς!

03.07.2009
Τα μυστικά της βραζιλιάνικης ομορφιάς αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο ο διάσημος πλαστικός χειρουργός, Ιωάννης Λύρας. Στο βιβλίο αυτό, ο αναγνώστης μπορεί να λύσει κάθε απορία, απλή ή δύσκολη, που έχει πάνω στο θέμα της αισθητικής χειρουργικής. Εκτός από τον Ιωάννη Λύρα
Τα μυστικά της βραζιλιάνικης ομορφιάς αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο ο διάσημος πλαστικός χειρουργός, Ιωάννης Λύρας. Στο βιβλίο αυτό, ο αναγνώστης μπορεί να λύσει κάθε απορία, απλή ή δύσκολη, που έχει πάνω στο θέμα της αισθητικής χειρουργικής. Εκτός από τον Ιωάννη Λύρα, σε αρκετά κεφάλαια του βιβλίου συμμετέχουν και άλλοι συγγραφείς, ενώ τα βλέμματα τραβάει το εξώφυλλό του με την ιδιαίτερα έντονη εικαστική χροιά.

Μάλιστα, η φωτογραφία είναι δημιουργία του αείμνηστου φωτογράφου των διάσημων, Ντίνου Διαμαντόπουλου. Η κυκλοφορία του νέου δημιουργήματος του Λύρα δεν θα μπορούσε να μην... καλωσοριστεί με τις ανάλογες τιμές. Σε μία βραδιά με άρωμα, χρώμα και ρυθμό Βραζιλίας κι έναν συνδυασμό ελληνικής και βραζιλιάνικης ομορφιάς, ο Ιωάννης Λύρας υποδέχτηκε σε γνωστό κοσμικό στέκι των Αθηνών πολλούς επώνυμους φίλους του.

Το πάρτι στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και οι καλεσμένοι του γιατρού απόλαυσαν ανατολίτικες γεύσεις υπό τους ρυθμούς της σάμπα. Μάλιστα, στο κλαμπ υπήρχαν και βραζιλιάνες καλλονές της σάμπα που ξεσήκωσαν τα «πλήθη» με το χορό τους. Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας, η Αικατερίνη Λαλαούνη, ο καθηγητής Αλέξανδρος Κατσαντώνης και άλλοι πολλοί. Εννοείται ότι από το πλευρό του γιατρού και συγγραφέα δεν έλλειψε η αεικίνητη σύζυγος του, Παρή Ράπτη - Λύρα.