Στον ΑΝΤ1... "ο έρωτας περνάει απ΄ το στομάχι"

09.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι» μάς λένε όλα αυτά τα χρόνια οι άνδρες ? κυρίως ? σε μία προσπάθεια να μάς πείσουν να βάλουμε ποδιά, να μπούμε στην κουζίνα και να τους μαγειρέψουμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι» μάς λένε όλα αυτά τα χρόνια οι άνδρες - κυρίως - σε μία προσπάθεια να μάς πείσουν να βάλουμε ποδιά, να μπούμε στην κουζίνα και να τους μαγειρέψουμε ένα πιάτο φαΐ. Εντάξει, έτσι το βλέπω εγώ. Άλλοι το βλέπουν περισσότερο ρομαντικά και σου λένε ότι μία σπεσιαλιτέ κι ένα ρομαντικό δείπνο είναι το καλύτερο φλερτ, αφού οι πιθανότητες να ρίξεις άνδρα ή γυναίκα είναι μεγάλες.

Εγώ, συνεχίζω να έχω αντίθετη γνώμη κι έρχεται αγαπημένε μου ο ΑΝΤ1 να αποδείξει σε εμένα (και άλλους με τα ίδια μυαλά, που λέει και η μάνα μου) ότι πράγματι... «ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Αυτό θα είναι το νέο reality παιγνίδι του σταθμού (Love bites) και μόνο από το κόσνεπτ μιλάμε για «προχώ» καταστάσεις. Ή και για αχταρμά. Θα είμαι πολύ κακιά, αν επιλέξω το δεύτερο; Έκανε επιτυχία στον Alpha το «Κάτι ψήνεται» και ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» και φοβάμαι ότι στη νέα τηλεοπτική σεζόν θα δουλεύει πολύ κατσαρόλα και κουτάλα.

«Ντρούγκου, ντρούγκου, ντρου οι κουτάλες τους βαρούν». Θα κάνουμε ζάπινγκ και θα πέφτουμε πάνω σε κουζινικά. Θα πάει η τσίκνα σύννεφο, αγαπημένε μου. Αλλά, στον ΑΝΤ1 σκέφτηκαν να ακολουθήσουν τη μόδα, αλλά όχι πιστά. Έτσι, με τη μαγειρική θα παίζει συγχρόνως και κονέ/προξενειό. Για να καταλάβεις, κάθε εβδομάδα μία γυναίκα ή ένας άνδρας θα επιλέγει τον ιδανικό σύντροφο ανάμεσα σε τέσσερις υποψήφιους

Βέβαια, αυτός θα πρέπει πρώτα να έχει περάσει τα τεστ πάνω στη μαγειρική και το φλερτ. Και θα μαγειρεύει και θα προσπαθεί να σαγηνεύσει τον άλλον. Ο νικητής κάθε εβδομάδα, θα είναι εκείνος που θα έχει καταφέρει να δημιουργήσει (ας πούμε) μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι του, θα έχει φτιάξει τις καλύτερες γεύσεις. Γενικά αυτός που θα αποδείξει ότι ο... «έρωτας περνάει από το στομάχι».