Μπάρμπα: "Δεν είμαι ερωτευμένη"! Ουπς...

10.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εδώ και μήνες η Βάνα Μπάρμπα έχει σχέση με νεαρό επιχειρηματία. Το ζευγάρι δείχνει να περνάει καλά, στις δημόσιες εμφανίσεις τους δεν κρύβουν τον έρωτα τους με αγκαλίτσες και φιλάκια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εδώ και μήνες η Βάνα Μπάρμπα έχει σχέση με νεαρό επιχειρηματία. Το ζευγάρι δείχνει να περνάει καλά, στις δημόσιες εμφανίσεις τους δεν κρύβουν τον έρωτα τους με αγκαλίτσες και φιλάκια (τύπου ερωτευμένων πιγκουΐνων) και γενικά όλο αυτό το διάστημα είναι αχώριστοι. Εξάλλου, το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα γράφει... «Ερωτευμένη η Βάνα Μπάρμπα», «Νέος έρωτας για Μπάρμπα» και πάει λέγοντας.

Κι εκεί, που είχαμε αφήσει την ηθοποιό ερωτευμένη, έρχεται η ίδια να δηλώσει ότι δεν είναι. Ουπς; Φαντάζομαι χαρές που θα έκανε ο σύντροφος διαβάζοντας τη συνέντευξη της στο Down Town. «Δεν θα έλεγα ότι είμαι ερωτευμένη. Είμαι καλά, περνάω καλά, αλλά όχι αυτό δεν είναι έρωτας» λέει η Βάνα και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Σε αντίθεση, με διάφορες άλλες που άπαξ και γνωρίζουν κάποιον, πετάνε στα ουράνια κι ερωτεύονται σφόδρα, η Μπάρμπα έχει τη μαγκιά να δηλώσει ότι δεν ισχύει το ίδιο με εκείνη.

Κι εξηγεί ότι δύο δεκαετίες έζησε έντονα τον έρωτα, ενώ μεγαλώνοντας αυτός γίνεται πιο αδύναμος. Επίσης, παραδέχεται ότι οι έρωτες την πήγαν πίσω επαγγελματικά, αφού το μυαλό τους το είχε σε αυτούς και ουχί στην καριέρα της. Και να ήταν μόνο η Βάνα που έχει το ίδιο πρόβλημα; Σνιφ, σνιφ. Πάντως, δεν μετανιώνει γιατί είναι «σα να έζησα τη ζωή δέκα γυναικών». Η Μπάρμπα τους τελευταίους μήνες κατάφερε να χάσει γύρω στα 20 κιλά, αποκτώντας και πάλι την χυμώδη σιλουέτα, που τα προηγούμενα χρόνια την καθιέρωσε ως «σύμβολο του σεξ».

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι υπήρξε «σύμβολο», αν και η ίδια ποτέ δεν τρελάθηκε με τον τίτλο. Τώρα, όμως, λέει ότι δεν είναι, ενώ θεωρεί αποτυχία καριέρας το να ασχολούνται με τα κιλά της και αν πάχυνε ή αδυνάτισε.