Ο Παπαδάκης διάδοχος του Γρηγόρη;

10.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες κόσμος και κοσμάκης περνάει από τα στούντιο του Mega για ένα δοκιμαστικό για το πρωινό του καναλιού. Εν ενεργεία και εν αποστρατεία μοντέλα παίρνουν σειρά και δοκιμάζουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες κόσμος και κοσμάκης περνάει από τα στούντιο του Mega για ένα δοκιμαστικό για το πρωινό του καναλιού. Εν ενεργεία και εν αποστρατεία μοντέλα παίρνουν σειρά και δοκιμάζουν την τύχη τους, μπας και πάρουν μία θέση στην εκπομπή. Μέχρι στιγμής, τίποτε δεν είναι σίγουρο και κανείς δεν έχει δεδομένη τη δουλειά, πλην ενός.

Όπως ακούγεται και λέγεται, μετά από πολυήμερα και πολύωρα δοκιμαστικά και οντισιόν βρέθηκε ο διάδοχος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν είναι άλλος από το Νίκο Παπαδάκη. Η επιλογή του δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση, αφού το όνομα του πρώην μοντέλου και νυν παρουσιαστή είχε ακουστεί ουκ ολίγες φορές για τη θέση αυτή.

Ο μέχρι πρότινος παρουσιαστής του «Life and Style» άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στα δοκιμαστικά και οι υπεύθυνοι του Mega δεν φαίνεται να μην έχουν λόγο να στηρίξουν αυτή την επιλογή. Κι αφού βρέθηκε ο άνδρας, ψάχνουν τώρα (πιο εντατικά) τη γυναίκα ή γυναίκες που θα τον πλαισιώσουν. Πώς θα είναι ακριβώς το κόσνεπτ, δεν έχουν αποφασίσει. Αν θα είναι δηλαδή ένας άνδρας δυο γυναίκες, μια γυναίκα δύο άνδρες (κομπολόι δίχως χάντρες).

Πάντως, σε διάφορα δημοσιεύματα κάθε μέρα διαβάζουμε κι από ένα όνομα που πέρασε από το μεγάλο κανάλι για ένα δοκιμαστικό. Νόνη Δούνια, Ευαγγελία Αραβανή (είναι γνωστά τα λημέρια για εκείνη), Δούκισσα Νομικού (πέρυσι ήταν με τον Παπαδάκη, οπότε φαντάζομαι ότι δεν είχε πρόβλημα στα δοκιμαστικά) και τελευταία ακούστηκε και η sexy mamma, Μαρία Κορινθίου. Μάλιστα, λέγεται ότι η ηθοποιός άφησε καλές εντυπώσεις. Ίδωμεν.