Συνάντηση συμφιλίωσης Βίσση - Καρβέλα!

13.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει πριν δύο χρόνια η είδηση ότι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας είχαν διακόψει κάθε προσωπική κι επαγγελματική σχέση. Το πάλαι ποτέ αχώριστο ζεύγος ε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει πριν δύο χρόνια η είδηση ότι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας είχαν διακόψει κάθε προσωπική κι επαγγελματική σχέση. Το πάλαι ποτέ αχώριστο ζεύγος είχε γίνει... «Δύο ξένοι» και παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες της κόρης τους, Σοφίας να τους φέρει κοντά, εκείνοι έδειχναν ανένδοτοι.

Η αλήθεια είναι πως τότε πολλοί δεν πίστευαν ότι Βίσση και Καρβέλας δεν θα έλυναν σύντομα την παρεξήγηση. Όμως ο καιρός περνούσε, (η «απόλυτη» ήταν στην Αμερική) και η παρεξήγηση/απομάκρυνση παρέμενε. Ώσπου, η Άννα επέστρεψε πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα και δεν υπήρξε συνέντευξη της, όπου να μην αναφέρεται στον Καρβέλα με κολακευτικά λόγια. Εντάξει, είπε στο «Όλα 9» ότι δεν της άρεσε το τραγούδι που είπε στην Γιουροβίζιον, αλλά κομμάτια να γίνει. Φαντάζομαι ούτε του ίδιου θα άρεσε.

Εξάλλου, είπε τόσα άλλα ωραία, με καλύτερο την τελευταία της δήλωση ότι «θα βάλω τα κλάματα, αν μου δώσει ένα τραγούδι ο Καρβέλας». Δάκρυα χαράς θα είναι βρε. Και για την Αννίτα Πάνια, όμως, είπε τα καλυτερότερα, στην εκπομπή του Θεμου Αναστασιάδη. Ούτε, ο «Κατμαν» δεν θα τα έλεγε για την... μεντόρισσα του! Φαίνεται ότι όλα τα παραπάνω και γενικά οι γέφυρες επικοινωνίας που έριξε η Βίσση, έπιασαν τόπο, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» συναντήθηκε με τον Καρβέλα.

Η συνάντηση του πρώην ζεύγους έγινε σε εστιατόριο των βορείων προαστίων πριν λίγες μέρες, ενώ παρούσα ήταν και η Αννίτα Πάνια. Βεβαίως, βεβαίως. Η «Απόλυτη» έφθασε μόνη της στο μαγαζί, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε το ζευγάρι. Η συνάντηση έγινε σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα (σνιφ, σνιφ) και φαίνεται ότι αυτή είναι η αρχή, το μεγάλο βλήμα για να δώσουν τόπο στην οργή και να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους. ίδωμεν.