(Και) η Ναταλία Γερμανού θέλει να υιοθετήσει!

14.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη σχέση της με τον Θάνο Τζάνη επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς η Ναταλία Γερμανού, η οποία ως φαίνεται δεν έχει πρόβλημα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη σχέση της με τον Θάνο Τζάνη επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς η Ναταλία Γερμανού, η οποία ως φαίνεται δεν έχει πρόβλημα να μιλά για την προσωπική της ζωή. Η γνωστή παραγωγός φωτογραφήθηκε για εβδομαδιαίο περιοδικό στην πισίνα του σπιτιού της και θες το όλο κλίμα (λίγο κρασί, λίγο πισίνα και το αγόρι μου) έκανε σημαντικές αποκαλύψεις.

Όπως ότι θέλει κάποια στιγμή να υιοθετήσει ένα παιδί, σε περίπτωση που η ίδια δεν αποκτήσει δικό της. Όχι, το μητρικό της ένστικτο ακόμη βρίσκεται σε λήθαργο, αλλά η Ναταλία δεν σκοπεύει να το αφήσει να...κοιμάται για πολύ. Κάποια στιγμή θα το...ξυπνήσει και θα γίνει και αυτή μητέρα, αφού πιστεύει πως όταν αυτό θα συμβεί θα το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάντως, τώρα δεν το σκέφτεται, ενώ αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισε με τον σύζυγό της, Πέτρο Ίμβριο. Μάλιστα, τον συστήνει σε εμάς τις ελεύθερες ανεπιφύλακτα, οπότε στην...αναβροχιά θα το λάβω στα υπόψη μου.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον πρώην παίκτη του Dream Show, η Γερμανού δεν είπε ξεκάθαρα πως είναι μαζί, αλλά άφησε να εννοηθεί. Είπε, πάντως, πως για να είναι με κάποιον πρέπει πρώτα να τον θαυμάζει. Κι αν, δε, πρόκειται για αοιδό, τότε πρέπει απαραίτητα να είναι ερωτευμένη με την φωνή του. Και με του Τζάνη τη φωνή, έχε υπόψη σου πως έχει φάει ένα κάποιο κόλλημα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]