Ρουβάς - Ψινάκης: συνάντηση στη Μήλο!

14.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει, διότι όλα τα υπόλοιπα...σμίγουν! Ακόμη και ο Ηλίας Ψινάκης με τον Sakis Ρουβά, οι οποίοι βρέθηκαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει, διότι όλα τα υπόλοιπα...σμίγουν! Ακόμη και ο Ηλίας Ψινάκης με τον Sakis Ρουβά, οι οποίοι βρέθηκαν την ίδια περίοδο στο ίδιο νησί. Συγκεκριμένα, οι δύο πρώην φίλοι και συνεργάτες πήγαν στη Μήλο για ολιγοήμερες διακοπές, έχοντας μαζί τους ο ένας τον Κώστα Μαρτάκη και το...κακό συναπάντημα και ο άλλος την Κάτια Ζυγούλη και το μικρό του ταχύπλοο. Α και ο Ψινάκης σκαφάτος ήταν στο νησί.

Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς πως άμα τη συνάντησή τους θα ξέσπαγε στην Μήλο μια νέα...ναυμαχία. Όμως, και οι δύο πλευρές έδειξαν ανωτερότητα, τόση που κάποια ζευγάρια μάτια τους είδαν όλους μαζί να διασκεδάζουν σε μαγαζιά του νησιού. Πάντως, ο Sakis και η Ζυγούλη τον περισσότερο καιρό ήταν κυρίως μόνοι τους, κάνοντας τις βουτιές τους σε ερημικές παραλίες, μένοντας στο ταχύπλοο του Ρουβά, ενώ στεριά έπιαναν μόνο για να πάνε σε κάποιο ταβερνάκι.

Όσον αφορά τον Ψινάκη, μαζί με την παρέα του «όργωσαν» το νησί, ενώ εκεί συναντήθηκαν με τη φαμίλια των Μικρούτσικων. Ανδρέας, Δήμητρα Ρουμπέση, υιός Στέργιος και φιλενάδα αυτού, κάνουν τις διακοπές τους στο εξοχικό στη Μήλο και όσες μέρες βρισκόταν εκεί ο Ψινάκης έκαναν παρέα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]