Χώρισε η Κέιτ Χάντσον!

16.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ωσάν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους κύκλους του Χόλιγουντ η είδηση ότι η Κέιτ Χάντσον χώρισε με τον σύζυγό της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ωσάν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους κύκλους του Χόλιγουντ η είδηση ότι η Κέιτ Χάντσον (κόρη της Γκόλντι Χόουν) χώρισε με τον σύζυγό της, Κρις Ρόμπινσον. Το ζευγάρι θεωρείτο από τα πιο ευτυχισμένα του Χόλιγουντ και στα έξι χρόνια γάμου ουδέποτε είχαν δώσει δικαιώματα. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι έβαζαν το χέρι τους στη φωτιά (λέμε τώρα) πως οι δυο τους δεν θα χωρίσουν ποτέ. Ή έστω αν χωρίσουν, η μέρα εκείνη θα αργούσε να έρθει.

Φευ όμως. Στον θαυμαστό κόσμο της show biz, ισχύει το...μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες κι έτσι Χάντσον και Ρόμπινσον αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η απόφαση πάρθηκε από κοινού και όπως λέγεται η αιτία είναι το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα των δύο, που είχε ως αποτέλεσμα να βλέπονται στη χάση και στη φέξη. Και ως γνωστών, μάτια που δε βλέπονται, εύκολα ξεχνιούνται. Εξάλλου, το φετινό καλοκαίρι η Κέιτ το πέρασε μόνη της με τον 2χρονο γιο τους, Ράιντερ με τον οποίο ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» ουκ ολίγες φορές να παίζουν στην παραλία του Μαλιμπού.

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Χάντσον και Ρόμπινσον είχαν γνωριστεί σε πάρτι στη Νέα Υόρκη. Ο ερωτάς τους ήτο κεραυνοβόλος και λίγο καιρό αργότερα, το 2000, παντρεύτηκαν με βουδιστική τελετή στο σπίτι της Γκόλντι Χόουν.